Oldal frissítése

Vélemények: Spigen Aqua Shield A610 fekete vízálló úszótok - 1 db

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Spigen Aqua Shield A610 fekete vízálló úszótok - 1 db témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Spigen Aqua Shield A610 fekete vízálló úszótok - 1 db termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Spigen Aqua Shield A610 fekete vízálló úszótok - 1 db megvásárlása után te is írsz értékelést.
Spigen Aqua Shield A610 fekete vízálló úszótok - 1 db - Mobiltelefon tok
Spigen Aqua Shield A610 fekete vízálló úszótok - 1 db
Raktáron 2 db
5 590 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 26., változat: Spigen Aqua Shield A610 mentazöld vízálló úszótok - 1 db
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A telefont nem lehet víz alatt érintéssel kezelni.
0 ×Jelentés
Jaromír, Praha 5flag
Értékelve: 2023. 09. 05., változat: Spigen Aqua Shield A610 fehér vízálló úszótok - 1 db
Hitelesített vásárlás
a tokot a tengeren használták, ahol a nyakába akasztották a pénz tartalmával, dokumentumokkal, és amit nem akarsz a szobában hagyni a nyaraláson. volt egy mobiltelefon az iratokkal együtt. a tokkal csak úszás és max. 70 cm-es mélységben a vízben töltött idő 40+ perc. egyetlen csepp sem szivárgott a tokba.
0 ×Jelentés
Marek, Letohradflag
Értékelve: 2023. 09. 03., változat: Spigen Aqua Shield A610 fekete vízálló úszótok - 1 db
Hitelesített vásárlás
A csomagolás nem felelt meg az elvárásaimnak, és használhatatlan arra a célra, amire megvettem (víz alatti felvételek készítése érintőképernyőn keresztül).
A borító megbízhatóan védte a telefont a víztől.
Ha a tok nincs víz alatt, a telefon korlátozás nélkül kezelhető az érintőképernyőn keresztül.
Az érintőképernyő a csomagoláson keresztül egyáltalán és semmilyen körülmények között nem működtethető a vízben. Ha a csomagolást nem erre a célra tervezték, akkor ez egy rossz döntés részemről. Ha a készüléket víz alatti üzemeltetésre szánják, akkor nem alkalmas a célnak.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05