Oldal frissítése

Vélemények: SPIDERMAN EdT ajándék szett, 30 ml

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SPIDERMAN EdT ajándék szett, 30 ml témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SPIDERMAN EdT ajándék szett, 30 ml termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SPIDERMAN EdT ajándék szett, 30 ml megvásárlása után te is írsz értékelést.
SPIDERMAN EdT ajándék szett, 30 ml - Parfüm szett
SPIDERMAN EdT ajándék szett, 30 ml
Megszűnt
Klára, Břežany Iflag
Értékelve: 2022. 09. 22., változat: SPIDERMAN EdT ajándék szett, 30 ml
Hitelesített vásárlás
Nagyon szép az ajándékcsomagolás, a megajándékozott örülni fog.
Kár, hogy a rendelést készítő munkás nem gondolkodott, és a kazettán lévő címkét pontosan az elülső oldalára ragasztotta a fóliára. A címke sérülés nélkül nem távolítható el a fóliáról. Elrontja az összbenyomást.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15