Oldal frissítése

Vélemények: Spello by Epico Xiaomi 13T 5G / Xiaomi 13T Pro 5G üvegfólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Spello by Epico Xiaomi 13T 5G / Xiaomi 13T Pro 5G üvegfólia témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Spello by Epico Xiaomi 13T 5G / Xiaomi 13T Pro 5G üvegfólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Spello by Epico Xiaomi 13T 5G / Xiaomi 13T Pro 5G üvegfólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
Spello by Epico Xiaomi 13T 5G / Xiaomi 13T Pro 5G üvegfólia - Üvegfólia
Spello by Epico Xiaomi 13T 5G / Xiaomi 13T Pro 5G üvegfólia
Raktáron > 5 db
3 290 Ft
Kosárba
Michal, Moravany u Brnaflag
Értékelve: 2024. 05. 03., változat: Spello by Epico Xiaomi 13T 5G / Xiaomi 13T Pro 5G üvegfólia
Hitelesített vásárlás
NEM AJÁNLOM. Az üvegben nincs kivágás az elülső kamera számára, és valószínűleg a fekete kerettel együtt a telefon nem kapcsol ki, amikor a hívás folyamatban van. Az automatikus fényerő-érzékelőt is érinti. Próbáltam fedő nélkül telefonálni, nem segített. Próbáltam eltávolítani az üveget, és ez segített. Aztán újra beragasztottam az üveget, mielőtt beraktam az újat, most már működik, de úgyis ki fogom dobni. Talán meg tudod bütykölni a ragasztót, hogy működjön, de 200-ba kerül a próbálkozás.
sima üveg, kellemes tapintású
nem növeli az eredeti kijelző fényét
könnyű, buborékok nélküli, széleken ragasztóval történő felszerelés
Figyelem, nincs kivágás az elülső kamera számára, és valószínűleg a fekete kerettel kombinálva, miután nem ragadt a telefon leállt, amikor a hívás folyamatban van!
0 ×Jelentés
Martin, Praha 4flag
Értékelve: 2024. 04. 21., változat: Spello by Epico Xiaomi 13T 5G / Xiaomi 13T Pro 5G üvegfólia
Hitelesített vásárlás
Az üveg a kerettel együtt élétől éléig ér, így összekeveri a burkolatokat. Nem kopogok, hanem visszajövök.
Nem egyezik a képpel - az üvegnek fekete kerete van.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10