Oldal frissítése

Vélemények: Spello by Epico iPhone 15 Pro üvegfólia, 2 db + szerelőkeret

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Spello by Epico iPhone 15 Pro üvegfólia, 2 db + szerelőkeret témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Spello by Epico iPhone 15 Pro üvegfólia, 2 db + szerelőkeret termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Spello by Epico iPhone 15 Pro üvegfólia, 2 db + szerelőkeret megvásárlása után te is írsz értékelést.
Spello by Epico iPhone 15 Pro üvegfólia, 2 db + szerelőkeret - Üvegfólia
Spello by Epico iPhone 15 Pro üvegfólia, 2 db + szerelőkeret
Raktáron > 5 db
4 890 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 10. 08., változat: Spello by Epico iPhone 15 Pro üvegfólia, 2 db + szerelőkeret
Hitelesített vásárlás
Először és utoljára vettem meg az üveget a beépítőkerettel együtt. Sehol nincsenek használati utasítások, még a csomagoláson található QR-kód formájában sem, amely a videóhoz vezető linket tartalmazza. Azért sikerült az első üveget összetörnöm, mert először így ragasztottam az üveget, a fólia túl korán jött le, és egy hajszál az üvegre tapadt. Ha nem lenne két pohár a csomagban, kénytelen lennék egy újabb poharat vásárolni. Ezenkívül a termék garantálja a buborékmentes felhordást és a tökéletes illeszkedést. Első pillantásra úgy tűnik, hogy megfelel ennek, de néhány perc elteltével egy buborék volt, amelyet nehéz volt eltávolítani, és az üveg tükrözi a pixeleket, ahogyan azt a hátrányoknál említettem. Nekem személy szerint könnyebb az üveget segédkeretek nélkül ragasztani.: D
Szerelési keret
2 db a csomagban
Telepítés
Az üveg nem a teljes kijelző felett van
Még a 100%-os pontosságot ígérő keretnél is az üveg inkább a bal szélén van, így a színes pixelek az üveg szélén tükröződnek, amikor a kijelző be van kapcsolva.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 10. 10.
Jó napot, köszönjük a figyelmét, és elnézést kérünk. Az utasításokért közvetlenül az ügyfélszolgálati csapatunk fogja felvenni Önnel a kapcsolatot. Szép napot kívánok

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15