Oldal frissítése

Vélemények: SPALDING TF SILVER SZ6 COMPOSITE BASKETBALL

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SPALDING TF SILVER SZ6 COMPOSITE BASKETBALL témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SPALDING TF SILVER SZ6 COMPOSITE BASKETBALL termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SPALDING TF SILVER SZ6 COMPOSITE BASKETBALL megvásárlása után te is írsz értékelést.
SPALDING TF SILVER SZ6 COMPOSITE BASKETBALL - Kosárlabda
SPALDING TF SILVER SZ6 COMPOSITE BASKETBALL
Megszűnt
Martin, Praha 5flag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: SPALDING TF SILVER SZ6 COMPOSITE BASKETBALL
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó labda
Jól illeszkedik a kézhez, tapadós és csúszásmentes anyagból készült
Női és gyermekméret
Nem tetszett a szállítás és a tárolás módja: A labda leeresztette a levegőt, és két oldalán be volt horpadva. Egyes helyeken az anyag kráteresedett. Attól tartok, hogy pontosan ezek a foltok idővel elkezdenek lehámlani. Nem hiszem, hogy így kellene kezelni a labdákat. A labdát mindig fel kell fújni, és annak a gyártás pillanatától kezdve meg kell tartania az alakját. Természetesen többször felfújtam a labdát, hogy fokozatosan formáljam.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10