Oldal frissítése

Vélemények: SP Universal Phone Case Black L

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SP Universal Phone Case Black L témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SP Universal Phone Case Black L termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SP Universal Phone Case Black L megvásárlása után te is írsz értékelést.
SP Universal Phone Case Black L - Mobiltelefon tok
SP Universal Phone Case Black L
Megszűnt
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 08. 27., változat: SP Universal Phone Case Black L
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Biztos van akinek jó, nekem nem jött be. Sajnos az SP Connect megoldása leginkább azoknak való akiknek dedikált tok áll rendelkezésre, ezek jellemzően csúcstelókhoz vannak azok pedig vízállóak. Ebbe a zacsiba tokostól kéne beférjenek a mai tepsi telók és ez nem nagyon megy pl. vastagságra. SPC+-osat szabad csak venni, ha mindenképpen ez a tok a szimpatikus megoldás.
Védi a telefont.
Karcos puha műanyag betekintő, rettenetes kezelhetőség a műanyagon taperolva.
Még egy réteg vacak amiből ki kell hámozni a telót vagy bele kell tuszkolni.
Baromira necces illeszkedés.
SPC elavult
Drágább itthon, mint euroban rendelve direktbe a gyártótól.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10