Oldal frissítése

Vélemények: SOUNDSATION HYPER TOP 8A

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SOUNDSATION HYPER TOP 8A témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SOUNDSATION HYPER TOP 8A termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SOUNDSATION HYPER TOP 8A megvásárlása után te is írsz értékelést.
SOUNDSATION HYPER TOP 8A - Hangszóró
SOUNDSATION HYPER TOP 8A
Kérés esetén megrendeljük
99 390 Ft
Kosárba
Radim, Hvozdniceflag
Értékelve: 2023. 03. 10., változat: SOUNDSATION HYPER TOP 8A
Hitelesített vásárlás
Ha nem ragaszkodik a tökéletes hangzáshoz, akkor elég egy alap hangrendszer. Csak ne a gyártó által állított teljesítményre számítson, hanem arra, amit a doboz méretéből következtetni lehet. Volt egy darabom, amely nagyobb hangerőnél zörgött - talán csak a darab hibája volt. Azonban visszavittem a dobozt, és vettem egy drágábbat, amelyiknek lényegesen jobb a hangzása.
Ára
A gyártó a tényleges teljesítménynél nagyobb teljesítményt állít
Volt egy (remélhetőleg) hibás darabom, amely nagyobb hangerőnél zörgött.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05