Oldal frissítése

Vélemények: Soundpeats Mini Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Soundpeats Mini Black témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Soundpeats Mini Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Soundpeats Mini Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Soundpeats Mini Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Soundpeats Mini Black
Megszűnt
Ondřej, Brnoflag
Értékelve: 2023. 09. 12., változat: Soundpeats Mini Black
Hitelesített vásárlás
Azért vettem őket, hogy lefekvés előtt podcastokat hallgassak. Nem vártam tőlük egészen szép hangzást. Persze arra sem számítottam, hogy minden egyes alkalommal, amikor a telefonról nem jut el hozzájuk a jel (és itt nem arra gondolok, hogy megszakad a kapcsolat, hanem arra, hogy éppen én választom ki, hogy mit hallgassak vagy szüneteltessek), minden fejhallgatón egy fehér reflektor világít, ami felébreszti a szomszédokat a falon túl, nemhogy a mellettem lévő gf-et. Szóval vagy visszaviszem a fejhallgatót, vagy fekete festékkel fedem le a LED-eket.
Nagyon szép hangzásuk van az árukhoz képest, különösen alacsony hangerőn. Viszonylag szellős, szép tér, nem az a klasszikus csöves-csörömpölős cucc, a hangszerek nem köpködnek össze nagyban, az ének tiszta, a hangzás nem válik fárasztóvá.
Jól illeszkedik, de attól függ, milyen füle van az embernek.
Viszonylag kicsik, így elméletileg az oldaladon is aludhatsz velük.
A valaha volt legidegesítőbb LED.
0 ×Jelentés
Jaroslav, Mostflag
Értékelve: 2023. 07. 15., változat: Soundpeats Mini Black
Hitelesített vásárlás
Nagyszerűek.
Anc és nagyszerűek lesznek
Hangzás és minőség
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05