Oldal frissítése

Vélemények: Soundpeats Engine4

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Soundpeats Engine4 témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Soundpeats Engine4 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Soundpeats Engine4 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Soundpeats Engine4 - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Soundpeats Engine4
Raktáron > 5 db
19 790 Ft
Kosárba
Západočeská univerzita v Plzni, Plzeňflag
Értékelve: 2024. 05. 10., változat: Soundpeats Engine4
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó termék a pénzéért. Tiszta magasak, mély basszusok - de biztonságosan be kell helyezni a hallójáratba, és a gumitömítés méretét a hallójárat méretének megfelelően kell kiválasztani, három méret áll rendelkezésre. Az alkalmazás tartalmaz egy többsávos kiegyenlítőt, kiegyenlítési profil-előbeállításokat, és képes arra is, hogy a hallásérzékenységi mérések alapján kiegyenlítési profilt hozzon létre a kezelő alkalmazás segítségével. Kiváló ár/teljesítmény arány. Egy korábbi véleményben valaki azt írta, hogy a hang olyan volt, mint egy lábas - teljes képtelenség, ezt biztosan a hallójáratba való elégtelen behelyezés okozta.
nagyon jó hangzás
szép mechanikus kialakítás
0 ×Jelentés
Jaromír, Berounflag
Értékelve: 2024. 05. 04., változat: Soundpeats Engine4
Hitelesített vásárlás
A mobiltelefonon történő futtatáshoz egy alkalmazás szükséges. Semmi baj. regisztrálnia kell. OK. igazolás szükséges. Az ellenőrzés 60 másodpercet vár. 120-180 másodperc múlva érkezik meg a kód. A fejhallgató nem működik
Az áruk időben megérkeztek
mobilon még nem működik
0 ×Jelentés
Ladislav, Heřmanův Městecflag
Értékelve: 2024. 03. 05., változat: Soundpeats Engine4
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű hangzás és ez a lényeg
Kiegyenlítési lehetőségek
Akkumulátor üzemideje
Ár/hang arány
Valaki szerint ez potrohzaj? Csak váltson át ldac-re, és talán próbáljon ki egy jó felvételt és kiegyenlítést is.
Nem elég basszus? Mire való az equalizer?
Neki nincs anc-je? Na és? Valahol biztos spóroltak, és nem a hangzáson.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 01., változat: Soundpeats Engine4
Hitelesített vásárlás
Valaki azt mondta egy kritikában, hogy úgy játsszák, mintha "ki a cserépből", és igazuk volt. A standard EQ-beállításban ez nem hallgatható, illetve. akik a basszust, a basszust és a basszust és a hangzás néhány más összetevőjét keresik, nem érdekli, de számomra, aki valami többet akar a hangzásban, katasztrófa volt. Azonban ezek a Peats kiváló EQ beállításokkal rendelkeznek az alkalmazásban. Valószínűleg ez a fejhallgató legnagyobb erőssége, és a külföldi kritikusok is megemlítik. Az EQ-val azt kapod tőlük, amit akarsz. Ha klasszikus zenét hallgatsz, az EQ-t arra állítod, ha teknát hallgatsz, abból is szép hangzást kapsz. Azt hiszem, azt kell mondanom, hogy ha műfajt váltasz, akkor az EQ-t is meg kell változtatnod, különben nem ugyanaz. És ami a legfontosabb, az EQ beállítások a mobiltelefonon történnek, de közvetlenül a fejhallgatóra töltődnek fel, így még akkor is, ha a fejhallgatót a számítógéphez csatlakoztatja, az EQ beállítások ott maradnak. A legnagyobb aggodalmam, és e nélkül tényleg vissza kellene küldenem a fejhallgatót.
Nagyszerűen hangzanak a pénzért
Nem nélkülözheti az EQ beállításokat
0 ×Jelentés
Pavol, Frýdek-Místekflag
Értékelve: 2024. 02. 20., változat: Soundpeats Engine4
Hitelesített vásárlás
A fejhallgatóval megerősítettem, amit a külföldi kritikusok mondtak. Hosszú akkumulátor-üzemidő, zökkenőmentes működés, és ami a legfontosabb, maga a hangzás. Sok fejhallgatóval összehasonlítottam még többszörösen drágábbakkal is, és ez az; egy kicsit hangsúlyosabbak a 6 kHz körüli magas hangok, de ez könnyen korrigálható az alkalmazásban található 10 sávos equalizerrel. Egyébként több mint kiegyensúlyozott hangzás és HiFi fókusz. Egészen lefelé mennek a spektrumban, ha kiemeled a 30hz-es basszust, akkor úgy hangzik, mint egy "földrengés", azonban az ezeket tartalmazó zenékkel és a túlbasszusított dugók ónos morgása (60hz + 6db...) nem történik meg. Nem ez a termék célja, inkább a fejbe idegesítő, átlátszó középtartományok, de a kétsávos kialakítás miatt is torzításmentes, nyitott teret kínál. Amint azt az ismertetőkben máshol leírtuk, a fejhallgató részben fej fölötti (circumaural), részben fülbe helyezett (intraaural) modellként működik, ami utazás esetén mindkét világ ideális kombinációja. A dizájn szubjektív dolog, és az, hogy ujjlenyomatok maradnak a dobozon, tény. Ami engem nem érdekel. Az egész a zenehallgatásról szól, és számomra tökéletesen erre tervezték őket. Nincsenek meg a "környezeti hangsiketítés", az "átlátszó üzemmód", vagy a be- és szüneteltetéses lejátszás a telepítéskor. Továbbra is biztonságosan fog szólni, nincs szükség többre. Nincs szükség egyéb marketingfogásokra sem, ha zenéről van szó, jobb, ha befektetünk átalakítókba, LDAC codec-be, akkumulátorba stb. - ahogy itt is történt. Következtetés; ők a HiFi fejhallgató kategóriában vannak, a felhasználók számára, akik értékelik a hangot a két A4-es és kétezer papíron a hozzá tartozó kütyük listája felett. Ha rengeteg funkciót szeretne, és 128 kbps-os MP3-akat szeretne hallgatni, akkor lehet, hogy ez nem az Ön számára megfelelő termék. Egyébként több mint egy hónap után ajánlom. Bravúr még vonósok és hangsávok esetén is masszív hangzásbázissal és a hangszerek szétválasztásával. (. ) Ma nem volt negatívum, nem voltak nagyobbak, úgyhogy ezt meghagyom másoknak.
Hang
kettős inverterek
elem élettartam
a kivitelezés minősége
0 ×Jelentés
Vásárló, Plzeňflag
Értékelve: 2024. 01. 18., változat: Soundpeats Engine4
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Számomra a fejhallgató yum yum yum yum yum
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 12., változat: Soundpeats Engine4
Hitelesített vásárlás
Jó hang
Nagy üzemidő
KIesik a fülből
Borzalmas applikáció
Rossz vezérlés
0 ×Jelentés
Daniel, Ondřejovflag
Értékelve: 2023. 12. 04., változat: Soundpeats Engine4
Hitelesített vásárlás
Egyik sem, azonnal lecseréltem őket az intezze cliq-re, amink eddig volt.
Nagyon rossz hang, mint egy cserép. semmi audiofiloknak
A minőség megfelel az 500 körüli árnak.
Lágy szpunkok, hogy mindent hallhassunk magunk körül.
20-40khz határozottan nem rendelkeznek a hangzásbeli kifejezésben
Műanyag tok, amely 200kc-ig fejhallgatóban van
0 ×Jelentés
Petr, Brnoflag
Értékelve: 2023. 11. 02., változat: Soundpeats Engine4
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű hangzás
A Bluetooth nagyszerűen működik.
Nincs mit kifogásolni
Újra megvenném
valószínűleg semmi
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 8flag
Értékelve: 2023. 10. 10., változat: Soundpeats Engine4
Hitelesített vásárlás
Hangminőség, nincs basszus!
Nincs hang a BT windows 11 hardverhez csatlakoztatva
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10