Oldal frissítése

Vélemények: Soundpeats Capsule3 Pro Transparent Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Soundpeats Capsule3 Pro Transparent Black témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Soundpeats Capsule3 Pro Transparent Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Soundpeats Capsule3 Pro Transparent Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Soundpeats Capsule3 Pro Transparent Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Soundpeats Capsule3 Pro Transparent Black
Raktáron
27 590 Ft
23 490 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 30., változat: Soundpeats Capsule3 Pro Transparent Black
Hitelesített vásárlás
Jó hangminőség
Futás közben is a fülben marad
Künnyű
A hibrid zajszűrés is jól működik
Még nem tapasztaltam
0 ×Jelentés
Jan, Prahaflag
Értékelve: 2024. 02. 23., változat: Soundpeats Capsule3 Pro Transparent Black
Hitelesített vásárlás
Az első ANC fejhallgatóm, így nincs összehasonlítási alapom, előtte Soundpeats Air pics volt. Elsősorban a hívásmikrofonokkal kapcsolatos nagyszerű tapasztalatok miatt váltottam erre a márkára. Ami a modell funkcióit illeti - az ANC mód rendben van, az átlátszósági mód szörnyű, és többet vártam volna. Csak a környezeti zajt, illetve a zajt reprodukálja. amit nem akarsz hallani. Amikor átlátszó módban beszél valakivel, a hangja egyáltalán nem jut el a füléhez, és meg kell próbálnia "áthallani" a környezeti zajt, amelyet a fejhallgató megfelelően felerősítve küld a fülébe. A fejhallgató nagyszerűen működik tel. hívások, ami szerintem márkaspecifikus. Hívás közben sétálhatok a szélben egy forgalmas út mellett, hívást kezdeményezhetek ANC módban, és még senki sem panaszkodott a hangminőségre. A kapcsolattal is van néha probléma, amikor a fejhallgató nem csatlakozik vagy váratlanul megszakad, és akkor jó szerencsét, ha nincs nálad a doboz (például sportolás közben), mert a fejhallgatót a doboz nélkül nem lehet újraindítani vagy újracsatlakoztatni. Csak a dobozon található gombon keresztül (és az extra fejhallgatónak is benne kell lennie). Két hét alatt körülbelül 2x-3x volt kapcsolati hiba. Azt sem ismerik fel, hogy kiveszed a fülhallgatót a füledből (és nem játszol le zenét), de nekem úgy tűnik, hogy a fejhallgatónak van egy fizikai érzékelője erre a funkcióra. Talán a funkcionalitás valamilyen fw frissítéssel együtt jön majd az átláthatósági mód optimalizálásával, de nincsenek illúzióim, hogy ez meg fog történni, tekintve a gyártó termékportfóliójának szélességét és árszintjét. Általában jó üzlet a pénzért, az első napokban vissza akartam küldeni a fent említett hibák miatt, különösen a többpontos és az átláthatósági pajzs hiánya miatt. Végül azonban megbarátkoztam velük. Szintén szerint incl. a vélemények ebben az árkategóriában nem sokkal jobbak, és a jobb minőségért aránytalanul sokat kell fizetni. Egyébként annak a kollégának, aki ide írta, hogy nem tud app nélkül fejhallgató módot váltani ios-on. csak olvasd el a kézikönyvet és tanuld meg a tényleg meglepően megbízható érintéses gesztusokat, aztán a fejhallgatót app nélkül is lehet használni (hála az égnek, valaki börtönbe kéne kerüljön ezért az appért! . Pixel7 és Windows PC-vel használom.
szilárd ANC mód
kényelmes a fülnek
meglepően megbízható érintésvezérlés
elem élettartam
design
Ára
tökéletes telefonálásra
szörnyű átlátszósági mód
néha megbízhatatlan párosítás/kapcsolat
hiányzó többpontos
nincs vezeték nélküli töltés
egyesek számára hátrányt jelenthet, hogy nem érzékelik, ha a fülhallgató a fülben van.
rendkívül szörnyű app
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 13., változat: Soundpeats Capsule3 Pro Transparent Black
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Hibás volt. Kettő is. Abszolút elégedetlenség, pedig tudom hogy a termék jó: Máshonnan vásárolva van egy párom ugyanebből, ami a legjobb füles, amit valaha volt szerencsém birtokolni.
- 0-40. 000Hz ! !!
röviden, a legjobb fülesem ami valaha volt, hangminőségben verhetetlen;
- végre hallom benne a mélyeket is, magasakat is;
- hívásminőség rettenetesen tiszta a fogadó fél elmondása szerint;
- hosszú üzemidő és dock-töltöttség, yay!
- zajszűrés a hallgató számára majdhogynem nulla, passzív zajszűrést alkalmaz hallgatáshoz (annak ellenére hogy telefonhíváskor szépen kiszűr mindent)
- Három párből KETTŐ hibás volt. Ez azért nem túl jó arány... bár hozzá kell tennem hogy ugyanattól az eladótól.
1: Az első párnak a bal füle sercegett magasabb hangerőnél... amivel még egyött tudtam volna élni.
2: A második párnak a jobb fele bírt 10-15 másodpercet egy töltéssel. Nem vicc.
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 9flag
Értékelve: 2024. 01. 16., változat: Soundpeats Capsule3 Pro Transparent White
Hitelesített vásárlás
Eddig a legjobb fejhallgató, amit az árért kaptam, mindent tudnak, amit az Airpods Pro 2 7kért. koronák. És még több beállítása van, ami tökéletes!
A Hi-Res audio tényleg működik, és problémamentesen!
A zajszűrés problémamentesen működik, jó akkumulátor-üzemidővel!
Kár, hogy az alkalmazás nem nagyon alkalmazkodik az iPhone-hoz.
Ha be akarom kapcsolni a zajszűrést, meg kell nyitnom az alkalmazást.
Egy eszközzel párosítható.
Nehéz őket irányítani.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15