Oldal frissítése

Vélemények: SOSU COSMETICS Hidden Agenda Műszempilla ragasztó szempillasor alatti ragasztáshoz 1,3 ml

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SOSU COSMETICS Hidden Agenda Műszempilla ragasztó szempillasor alatti ragasztáshoz 1,3 ml témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SOSU COSMETICS Hidden Agenda Műszempilla ragasztó szempillasor alatti ragasztáshoz 1,3 ml termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SOSU COSMETICS Hidden Agenda Műszempilla ragasztó szempillasor alatti ragasztáshoz 1,3 ml megvásárlása után te is írsz értékelést.
SOSU COSMETICS Hidden Agenda Műszempilla ragasztó szempillasor alatti ragasztáshoz 1,3 ml - Szempilla ragasztó
SOSU COSMETICS Hidden Agenda Műszempilla ragasztó szempillasor alatti ragasztáshoz 1,3 ml
Raktáron > 5 db
5 790 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 23., változat: SOSU COSMETICS Hidden Agenda Műszempilla ragasztó szempillasor alatti ragasztáshoz 1,3 ml
Hitelesített vásárlás
A ragasztó egy héten belül megszáradt. Így körülbelül kétszer használtam. Az áráért elvárnám, hogy hosszabb ideig tartson, mint más márkák. Egy hét múlva a fogkefét már nem is lehetett eltávolítani, mert a rajta lévő ragasztó golyóvá vált. Határozottan nem ajánlom.
Kis csomagolás
A ragasztó egy héten belül megszáradt
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 03. 12.
Üdvözlöm, nagyon sajnálom, hogy hallottam a termékkel kapcsolatos negatív tapasztalatairól. A gyártó tájékoztatott minket a termék egy hibás tételéről, ami az Ön véleményének köszönhetően derült ki, amit nagyon nagyra értékelünk. Ezt a tételt azonnal kivonták az értékesítésből, és egy új tétellel helyettesítették. Az Ön által kapott ragasztó valóban hibás volt, és nem felelt meg a termék minőségének. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálati központtal, ahol mindent elintéznek Önnel. Köszönöm és szép napot kívánok, Ondřej - Alza szakértő

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15