Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony WI-SP600N sárga

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony WI-SP600N sárga

Sony WI-SP600N sárga

Digitális zajcsökkentés funkció

A Sony WI-SP600N vezeték nélküli fejhallgató digitális zajcsökkentő technológiával szünteti meg az olyan zavaró zajokat, mint például a konditermi környezet. Azonban nem szükséges amiatt aggódnod, hogy teljes mértékben elszigetelődsz a környezetedtől, hiszen a Sony WI-SP600N fejhallgató nyitott kialakításával gondoskodik arról, hogy érzékeld a körülötted zajló eseményeket.


Sony WI-SP600N sárga

Megnövelt vízállóság

A Sony WI-SP600N fejhallgató az IPX4 védettségi szintnek megfelelően ellenáll az izzadságnak és a fröccsenő víznek.

Sony WI-SP600N sárga

Valóban gazdag hangzás

A Sony WI-SP600N fejhallgató úgynevezett EXTRA BASS technológiával büszkélkedhet, amely az ultra mély basszussal igazán kiváló teljesítményt nyújt.


Hosszú élettartam

A beépített mikrofonnak illetve a Bluetooth és NFC kapcsolatnak köszönhetően lehetőséged van a hívások vezeték nélküli indítására és fogadására az okostelefonoddal. Használd a praktikus gombokat a zenelejátszás szabályozásához anélkül, hogy szükséged lenne a mobilodra. A beépített akkumulátor maximum 6 óráig biztosítja a vezeték nélküli zenelejátszást.

Sony WI-SP600N sárga

Sony WI-SP600N sárga

A Sony WI-SP600N fejhallgató mindig tökéletes kényelmet nyújt

A Sony WI-SP600N vezeték nélküli fejhallgató 4 szilikon füldugóval biztosítja a lehető legkiválóbb kényelmet az egyéni igényeidnek megfelelően. Ezek a füldugók felfelé ívelő kialakításukkal precízen a helyükön maradnak. A Sony WI-SP600N fejhallgatót használhatod hangvezérléssel is, amelyet a készüléken található gomb hosszan tartó megnyomásával aktiválhatsz.

Paraméterek

Szín

Szín Sárga

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth

Tulajdonságok és funkciók

Zajcsökkentés Aktív (ANC)
Vízállóság IPX4
További tulajdonságok Cserélhető füldugók

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 6 óra
Kód:  RO980d6d
Termékszám:  WISP600NY.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10