Oldal frissítése

Vélemények: Sony ULT WEAR fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sony ULT WEAR fekete témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sony ULT WEAR fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sony ULT WEAR fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sony ULT WEAR fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Sony ULT WEAR fekete
Raktáron > 5 db
76 990 Ft
Kosárba
Rudolf, Meziboříflag
Értékelve: 2024. 05. 15., változat: Sony ULT WEAR fekete
Hitelesített vásárlás
A Sony ULT power sound fejhallgató kiváló fejhallgató minőségi hangzással. Nagyon meglepett a hang. Kiváló funkcionalitás és kiváló aktív környezeti zajelnyomás. Ha egyedi dolgokat kell beállítani, mint például a basszus, magas hangok stb., akkor van egy kiváló és egyszerű alkalmazás. Az egyetlen hátrányom, amit észrevettem, hogy sajnos nem vízállóak, ezért futásra nem alkalmasak. Mindenesetre a többi funkció kiváló, és ami a hívást illeti, a mikrofon nem egészen a legjobb, de az biztos, hogy nem bukik. A töltési sebesség nem őrülten gyors.
Funkciók
Alkalmazás
Kezelés
Hang
Töltési sebesség
Design
0 ×Jelentés
Vojtěch, Opava 5flag
Értékelve: 2024. 05. 15., változat: Sony ULT WEAR fekete
Hitelesített vásárlás
Már korábban is számítottam arra, hogy ezeknek a fejhallgatóknak a hangzása csúcsminőségű lesz, elvégre Sony, de ami kijött belőle, az elszabadult. Az első rendszerindítás és az összes eszköz zökkenőmentes párosítása után elkezdtem különböző műfajú dalokat hallgatni. A hangzás hihetetlenül tiszta és kiegyensúlyozott. Már az első hallásra egyértelmű, hogy a megnövelt basszusnak köszönhetően a műfajok széles skálájára alkalmasak, az elektronikus zenétől a dnb-n és rap-on át a rockig és a popig. A fejhallgatón még egy basszuskiemelő gomb is található, így szinte olyan érzésed van, mintha egy koncerten lennél. A környezeti zajszűrés nagyszerűen működik, és lehetővé teszi szinte minden interferencia kiküszöbölését. Másrészt a környezeti zaj kibocsátásának funkciója lehetővé teszi a normál kommunikációt a környezettel. Ezenkívül mindkét üzemmód automatikusan átkapcsolható attól függően, hogy mire van szüksége. A mikrofonok érzékenyek és kiküszöbölik a zümmögést és a zajt, így kiválóan alkalmasak telefonálásra. A telefonokhoz van egy alkalmazás is, amely lehetővé teszi a hangszínszabályzóval való játékot, a fül alakjának elemzését a hang testreszabásához, a DSEE bekapcsolását és a fej helyzetének nyomon követését. Beállíthatja az érintési mozdulatokat is a jobb fülkagyló padján saját preferenciái szerint, és figyelemmel kísérheti az akkumulátor állapotát és a használati részleteket az alkalmazásban. Az akkumulátor nagyon sokáig bírja, és a töltés mindössze három órát vesz igénybe. A fejhallgató kialakítása modern és összecsukható, így könnyen hordozható. A gombok könnyen elérhetők. Aggódtam, hogy a fejhallgatónak nem lesz váltógombja, de a jobb fülkagyló fent említett érintőpadja teljesen helyettesíti azt, és jobb, mint a fizikai gombok. A fejhallgató kemény tokban érkezik, 3,5 mm-es jack kábellel és USB-C kábellel, ami meglehetősen rövid. Az egyetlen apró hátránya, hogy töltés közben nem lehet zenét hallgatni, de a hosszú akkumulátor-élettartamot tekintve ez nem is olyan nagy probléma.
Környezeti zajszűrés
Átviteli üzemmód
Hosszú akkumulátor élettartam
Csomagolás a csomagban
Rövid mellékelt USB-C kábel
Töltés közben nem használhatók (ez a hosszú élettartam miatt nem probléma)
A feleségem is szeretné őket, vennem kell másikat
0 ×Jelentés
Lukáš, Hvozdniceflag
Értékelve: 2024. 05. 14., változat: Sony ULT WEAR fekete
Hitelesített vásárlás
A fejhallgatót a TV-n bluetooth-on keresztüli dalok hallgatására és a laptopomon is használom zeneszerkesztés közben. A hang hihetetlenül tiszta, kiváló minőségű. Előnye, hogy egyszerre akár két bluetooth eszközhöz is csatlakoztatható (pl. televízió és mobiltelefon). Az utazók minden bizonnyal egy szép tokot fognak használni fejhallgatóhoz (kb. A5-ös méret). 2 hét rendszeres használat után még nem kellett töltenem őket.
Nagy akkumulátor-élettartam
Erőteljes, tiszta basszus, de számomra használhatatlan (csökkenthető)
0 ×Jelentés
Martin, Praha 5 - Smíchovflag
Értékelve: 2024. 05. 13., változat: Sony ULT WEAR fehér
Hitelesített vásárlás
+ megjelenés, kényelem, csomagolás
+ ULT MODE
+ a hívások nagyon jó minőségűek, az ANC ebben az esetben nagyszerű
+ Az adaptív ANC az a dolog, amit a Sony tényleg csinál, a fejhallgató képes felismerni, amikor beszélgetést kezd, és kikapcsolja az ANC-t a beszélgetés időtartamára.
+ az akkumulátor élettartama nagyszerű
- paradox módon, ez a két mód, ahol nem minden műfaj hangzik jól, és néha a hangzás megy egy kellemetlen rezgést
- két eszközhöz is csatlakoztatható, de manuálisan kell váltania
- az árnak alacsonyabbnak kellene lennie
0 ×Jelentés
Bohuslav, Neratoviceflag
Értékelve: 2024. 05. 06., változat: Sony ULT WEAR fekete
Hitelesített vásárlás
A barátnőmnek a születésnapjára vásárolt fejhallgató. Eredetileg egy Airpod Maxot akart, de lebeszéltem róla a pénz miatt. Ezért alternatívát kerestem. Sony XM4 vagy XM5 árban nonszensz. Gondoltam a 720N Sony-ra, de ez megint egyfajta túlzás egy belépő modellhez. Nincs Case, nincs dicsőség hangzásilag. Aztán kiszúrtuk, hogy a Sony egy új Ultra Wear fejhallgató modellel jelentkezett. Már 3 napja görgetem a YouTube-on a véleményeket. És ő választotta őket. Kaptam egy szuper bónuszt az alza-tól egy hosszú távú Gold számlára, amit nem utasítottak el. És a barátnő nagyon elégedett. Én is audiofil vagyok. Rengeteg beállítás az alkalmazáson keresztül, beleértve az equalizer-t is. Csak egy kicsit bosszantó regisztráció az alkalmazáshoz, ami folyamatosan történik, és csak a 10. próbálkozásra sikerült regisztrálni. Ó, és még egy apróság, amit sehol sem említenek. Amikor leveszi a fejhallgatót a fejéről, a lejátszás szünetel. Ez egy élvezet.
Minőségi kivitelezés
Félelmetes basszus, de nem a többi frekvencia rovására
Tartalmazza a tokot
Semmi semmi semmi semmi semmi
0 ×Jelentés
Jaroslav, Děčínflag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: Sony ULT WEAR szürkészöld
Hitelesített vásárlás
Még mindig a WF-1000XM5-höz hasonlítanak, de kialakításuk hasonló az XM4-hez. Nem játszanak olyan tisztán, mint az XMka, de nagyszerűen játszanak. Az ULT1 és az ULT2 valóban a legjobban alkalmas az elektro zenéhez. Ebben az esetben nagyszerű. Az ár vs. minőség elfogadható.
Összecsukható
Basszus
Az elektronikus zenéhez
LDAC vs. Tidal
Puha párnázás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15