Oldal frissítése

Vélemények: Sony ULT FIELD 1 narancssárga

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sony ULT FIELD 1 narancssárga témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sony ULT FIELD 1 narancssárga termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sony ULT FIELD 1 narancssárga megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sony ULT FIELD 1 narancssárga - Bluetooth hangszóró
Sony ULT FIELD 1 narancssárga
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
54 990 Ft
Kosárba
Daniel, Prahaflag
Értékelve: 2024. 05. 14., változat: Sony ULT FIELD 1 fekete
Hitelesített vásárlás
Ha egy viszonylag kicsi, de erős hangszórót keres normál áron, akkor jó helyen jár. Véleményem szerint a SONY ULT Field 1 mindent kínál, amire egy hétköznapi felhasználónak szüksége van – kompaktságot, nagyon jó minőségű és kellemes hangzást, nagy akkumulátor-élettartamot, IP 67 ellenállást, Bluetooth 5.0-t és még egy nagyon jó mikrofont is a telefonáláshoz.
Design
Akkumulátor-kapacitás
IP67 ellenállás
Lassú töltés
0 ×Jelentés
Michal Fedorko, Praha 5 - Smíchovflag
Értékelve: 2024. 05. 14., változat: Sony ULT FIELD 1 fekete
Hitelesített vásárlás
A hangszóró egyszerű és intuitív vezérléssel rendelkezik. A párosítás rendkívül egyszerű, az alkalmazás is egyszerű és áttekinthető. A felakasztható zsinór praktikus részlet. A hang elég hangos, a basszus pedig tele van " boost" nélkül is. Az élményt enyhén rontják a gyenge középek és a fejlettebb egyensúly hiánya, így könnyen párosítható. Összességében 8/10, elégedett vagyok a választással.
Egyszerű használat
Egyértelmű használat
Gyors párosítás
Feldolgozás és tartósság
Nagy mennyiség
Kompakt méretek
Kicsit gyengébb szerdánként
Túl leegyszerűsített EQ
0 ×Jelentés
Monika, Brno venkovflag
Értékelve: 2024. 05. 13., változat: Sony ULT FIELD 1 fekete
Hitelesített vásárlás
Ez a hangszóró abszolút mindent nyújt, amit ígér. Már a kezdeti kicsomagoláskor található egy QR-kód a doboz fedelén, amely a telefonnal való egyszerű és gyors párosításhoz vagy az alkalmazások letöltéséhez vezet, mindezt cseh nyelven. Minimalista megjelenésű és egyszerű működésű. A teljes súly és méret ideális az aktív felhasználók számára. Semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy összepakolja a hangszórót, és a szabadban, az edzőteremben vagy a parkban használja a barátaival. A praktikus pántok lehetővé teszik, hogy kényelmesen felakaszthassa vagy kezelhesse.
elem élettartam
minimalista megjelenés
egyszerű párosítás és alkalmazás telepítése
a termék mérete és súlya
hangminőség
zajszint
Nem lehet megállapítani, hogy az ULT jelenleg be van-e kapcsolva/ki van-e kapcsolva.
0 ×Jelentés
Lukáš, Uherské Hradištěflag
Értékelve: 2024. 05. 11., változat: Sony ULT FIELD 1 fekete
Hitelesített vásárlás
Nagyon elégedett vagyok ezzel a Sony vezeték nélküli bluetooth hangszóróval. Túlszárnyalja minden eddigi vezeték nélküli hangszóró minőségét. Minden nap magammal viszem a fürdőszobába zuhanyozni, mert vízálló és nagyon tartós is, amikor egyszer leestem az asztalról, így semmi sem történt, és még egy karcolás sincs rajta. Ahhoz képest, hogy vezeték nélküli, nagyon stabilan játszik, miközben stabil bluetooth-kapcsolattal rendelkezik. A basszus és a magas hangok kiegyensúlyozottak. Már körülbelül egy hete megvan, és eddig csak egyszer töltöttem fel, így az akkumulátor élettartama nagyszerű, az univerzális USB-C csatlakozóval tölti fel, amit nagyra értékelek, mert az adapteremet és a kábelemet is használhatom a laptopomról vagy a telefonomról. Súly szempontjából ideális, könnyű szállítani. Csak ajánlani tudom!
Bluetooth stabilitás
Üzemidő
Súly és hordozhatóság
Vízálló és tartós
Kiváló minőségű hangzás, magas és mély hangok
0 ×Jelentés
Denis, Plzeň 23flag
Értékelve: 2024. 05. 03., változat: Sony ULT FIELD 1 fekete
Hitelesített vásárlás
A dobozból kivéve kellemesen meglepődtem, hogy milyen szépen megtervezett és anyagilag is jól kidolgozott az új Sony hangszóró. Számomra, mint a basszus szerelmesének, az ULT gomb valóban egy másik szintre emeli a zenehallgatás élményét. A vízállóságot esőben teszteltem, és a hangszóró jól bírta. Már alig várom a nyári nyaralást a tengerparton, ahová a hangszóró biztosan velem tart! A Sony ismét nem okozott csalódást, és egy nagyszerű hangszóróval rukkolt elő, amely kompakt mérete ellenére igazán jól szól. Még nem találkoztam egy ugyanolyan méretű hangszóróval, amely ilyen jól szól. Ajánlom a hangszórót mindenkinek, aki jó minőségű zenehallgatási élményt szeretne, és bárhová magával viheti. A heveder megkönnyíti a hordozást. A hangszóró méretéhez képest jó akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, és a gyorstöltés is szép.
kompakt kialakítás
ár/teljesítmény
nagyszerű basszus
vízállóság
ULT gomb
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05