Oldal frissítése

Vélemények: Sony True Wireless LinkBuds, szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sony True Wireless LinkBuds, szürke témával kapcsolatban? Nálunk 33 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sony True Wireless LinkBuds, szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sony True Wireless LinkBuds, szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sony True Wireless LinkBuds, szürke - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Sony True Wireless LinkBuds, szürke
Megszűnt
Petr, Pardubice 9flag
Értékelve: 2024. 02. 12., változat: Sony True Wireless LinkBuds, szürke
Hitelesített vásárlás
Nagyon kényelmes, könnyű és kiváló minőségű fejhallgató. Azok számára, akik nem akarnak koszosak lenni, ez egy jó választás. A nyitott kialakítás ellenére a reprodukció tiszta, hangos még zajosabb környezetben is. Két gyerekkel teszteltük a fürdőszobában: ⁠-). Az automatikus hangerőszabályozás nagyon jól működik, ahogy a hívások is, ahol még a fürdőszobában, bekapcsolt víz mellett is mindent jól hallott a másik fél, és én is. A jelentkezés kötelező, de az eredmény megéri. Tiszta, a headset azonnal reagál. Az érintésvezérlés jól működik mind közvetlenül a fejhallgató felületén, mind a kiterjesztett terület funkció bekapcsolásával, csak egy kis gyakorlásra van szükség. Valószínűleg nem fogok visszamenni a dugókhoz, jó, hogy van egy áttekintés a környékről.
tökéletesen tart
Kényelmes
hangminőség (alkalmazás szükséges)
kevésbé hangsúlyos basszus, de az építési minőségnek köszönhetően
0 ×Jelentés
Jindřich, Boršov nad Vltavouflag
Értékelve: 2024. 01. 11., változat: Sony True Wireless LinkBuds, fehér
Hitelesített vásárlás
Hang
a fülben való letelepedés
kezelés
tömeg
gyenge akkumulátor-üzemidő
0 ×Jelentés
Pavel, Zlínflag
Értékelve: 2023. 12. 29., változat: Sony True Wireless LinkBuds, szürke
Hitelesített vásárlás
Amíg működött, meglepően jól hangzott.
Másfél év mérsékelt használat után az akkumulátor élettartama eltűnt.
Az Alza csak a jobb oldali kézibeszélőben cserélte ki az akkumulátort. A bal oldali teljes töltésről 10 perc alatt lemerül, még reklamáció után is.
A doboz még egy éjszakán át sem bírja feltöltve, és az interneten található angol panaszok szerint ez egy széles körben elterjedt probléma. A Sony csak néhány hihetetlenül rossz minőségű akkumulátort használt, és ezt nem ismeri el.
0 ×Jelentés
Aleš, Svémysliceflag
Értékelve: 2023. 10. 19., változat: Sony True Wireless LinkBuds, szürke
Hitelesített vásárlás
A fejhallgató az Aftershokz csontvezetéses fejhallgatójának cseréjeként szolgált volna. Kicsik, praktikusak, a csatlakozással nincs probléma, a hangzás megfelel a használt technológiának. E tekintetben elégedett voltam. A probléma a kényelemmel van. Több hónapig kellett szoknom a fejhallgatót, hogy egy óránál tovább tudjam viselni. Az első hetek nagyon kellemetlenek voltak, de megérte. A probléma körülbelül fél évvel ezelőtt merült fel, amikor egy FW frissítés érkezett a headsetre, amely teljesen tönkretette az akkumulátor élettartamát. A fejhallgató több mint 20 órát vesz igénybe a 100%-os feltöltés, de elég, ha két-három napig használat nélkül a dobozban hagyjuk. A gyakorlatban a fejhallgatónak a nap 24 órájában a töltőben kell lennie, különben szinte biztos, hogy mindig lemerül, amikor használni akarjuk. A Sony tagadja az állítást, mondván, hogy ez a szokásos viselkedés. Tehát ez öt lepedőt jelentett elpazarolt pénz.
Egyedi tervezés és technológia
Kis fejhallgató és doboz
Kényelmetlen hosszabb viselés esetén
Katasztrofális akkumulátor élettartam
0 ×Jelentés
Martin, Olomoucflag
Értékelve: 2023. 10. 07., változat: Sony True Wireless LinkBuds, szürke
Hitelesített vásárlás
Nagyon kíváncsi voltam ezekre a képekre, és nem csalódtam, mert utálom a fülbemászást, és a True Wireless képekkel általában attól félek, hogy elveszítem az egyiket a fülemből. De először a hátrányok. A jó sztereóhoz a jelátalakítót nagyon óvatosan kell a hallójáratba ütögetni. Egyébként furcsán hangzik. Az én fülemben ez időnként telitalálat. Ha egy csomó basszust vársz, itt nem fogod megtalálni. És ha zajra vágyik, akkor is nézzen máshová, ezek a fejhallgatók elég csendesek. Zörgés és süketség nem történik. És most a profik. Meglepett, hogy milyen részletgazdagságot találtam az ismerős zenékben, még akkor is, ha meglehetősen halkan hallgattam - a korábbi fejhallgatóimmal csak nagyobb hangerőn hallottam ugyanezeket a részleteket. Legyen szó Christian Dylan Dylanjáról, Hradistan O Solunovratu című daláról, Mazánek Ritual of the Elements című daláról vagy a Dire Straits hatalmas kedvencemről, a Telegraph Roadról az Alchemy koncertről, illetve Christian feldolgozásáról, nem csalódtam. Ami a kényelmet illeti, eddig semmi sem nyomja vagy esik ki. Ötféle méretű szilikonfül közül választhat. Remélem, nem lesz semmi baj, vagy nem kapom ki valahol a fülemből: ) valósul meg.
Rengeteg részlet
Kellemes zenei előadás
Hangegyensúly
Kevesebb basszus, ami logikusan következik a kialakításból.
A hallójárat megütése
0 ×Jelentés
Jiří, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 07. 28., változat: Sony True Wireless LinkBuds, fehér
Hitelesített vásárlás
A fejhallgatót egy akcióban vásároltam kevesebb mint 2000 CZK-ért - ehhez az árhoz képest értékelem. És a pénzükért végül is fantasztikusnak és elég sokoldalúnak találom őket. DE nem venném meg őket teljes áron (főleg azért, mert a valódi vezeték nélküliek valójában fogyóeszközök). Az AudioTechnica Sport7-ek helyett vásároltam, amelyek kb. 2,5 év után lassan elkezdtek szétesni. (Valószínűleg agresszív izzadás vagy valami ilyesmi. ) valósul meg. Ami vonzott engem ezekhez, az a kialakítás, ahol nem közvetlenül a hallójáratba helyezik őket, mint a legtöbbet. Valójában az első héten a fülem kissé fájt ott, ahol a gumiszalag nyugszik. Fontolgattam, hogy visszaviszem-e őket vagy sem. Végül kivártam, és körülbelül egy hét múlva valahogy alkalmazkodtam, és most már egyáltalán nem tudok róluk a fülemben. Külön ki kell emelnem a fejhallgató meglehetősen egyedi koncepcióját. Igazából nem is annyira a hangátvitel miatt, hanem azért, mert nem "tömíti el" a füledet, és ennek köszönhetően nem okoz gondot, hogy gyakorlatilag egész nap kiütések és izzadt fül nélkül viseld a fejhallgatót. A fülszellőzés tökéletes még akkor is, ha izzadsz. Ami nagyon kellemes változás. A második dolog a nyitott és átjárható koncepcióval kapcsolatban az, hogy nem akadályozza a környezettel való kommunikációt. Így tökéletesen használhatóak a munkahelyen, amikor egyszerre kell beszélnie másokkal. Tehát az én szemszögemből nézve ez a használhatóságuk kiterjesztése. Természetesen a nyitott kialakításnak hátrányai is vannak. Nem használható zajos munkára (fűnyírás,. ) - csak nem fogsz hallani semmit. Hasonlóképpen, amikor fut a városban néha problémákat okoz. Ezt itt egy nagyobb rendelkezésre álló mennyiséggel lehetne megoldani. A gyakorlatban, amikor a városban futok, a hangerőt maximálisra állítom, és ez pont megfelelő. A probléma az, ha zajos úton vagy, ahol nagy teherautóforgalom van, vagy egy forgalmas híd alatt - megint csak nem fogsz semmit hallani a fejhallgatóból. De normál forgalomban vagy azon kívül természetesen teljesen rendben van. Az utolsó dolog, ami talán a legjobban zavar, az a gyenge akkumulátor-üzemidő maximális hangerőn. A hangerő nagy hatással van az akkumulátor élettartamára. És például maximális hangerőn való működés közben a fejhallgató egyszerűen 2 óra alatt lemerül, ami néha nem elég. A korábbi Sport7-ek tovább bírták (bár a gyártó által megadott idő sokkal alacsonyabb, mint ezek a Sony-é). Összességében elégedettebb vagyok a fejhallgatóval, mint a korábbiakkal, sőt, több tevékenységre használom, mint a korábbiakat. De ezeknek is megvannak a hátrányaik, amelyeket figyelembe kell venni.
Egyedi koncepció
Gyakorlatilag egész nap a fülében lehet fáradtság és fülizzadás nélkül.
Normálisan használható a munkahelyen (irodában, műhelyben,. ), nem blokkolja a kommunikációt
Alacsony akkumulátor élettartam
Az ideálisnál alacsonyabb maximális hangerő
0 ×Jelentés
Vásárló, Piliscsabaflag
Értékelve: 2023. 06. 26., változat: Sony True Wireless LinkBuds, fehér
Hitelesített vásárlás
Nagyon tetszett, ötletes, de nyomja a fülem.
jól szól
környezetet jól lehet hallani amikor nem szól
jól néz ki
Az eszköz kialakítása és a kemény műanyag anyaga miatt nyomja a fülem.
Amikor rágok, úgy érzékeli, mintha érintéses utasítást adnék az eszköznek, lépteti, megállítja, stb. a zenét, vagy a hívást, ha nem kapcsolom ki a vezérlési lehetőségeket.
0 ×Jelentés
Ondřej, Ostravaflag
Értékelve: 2023. 06. 20., változat: Sony True Wireless LinkBuds, szürke
Hitelesített vásárlás
tökéletesen illeszkedik a fülbe
ne essenek el
hallható a környéken
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 03. 29., változat: Sony True Wireless LinkBuds, szürke
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó, kényelmes, aki nyitott kialakításra vágyik, annak tökéletes. A hangzása nem az igazi, de talán ez a kompromisszum a nyitott kialakítás miatt. Pont egy évet bírt ki, a garancia idő lejárta után pár héttel az egyik oldala elkezdett recsegni. Így nem érte meg az árát, nem ajánlom.
A célnak tökéletesen megfelel a nyitott kialakítás
Elfogadható hangzás
Nagyon kényelmes
Jó üzemidő
a hangzás nem túl jó
pont egy évet bírt ki
0 ×Jelentés
HOMILIA, s.r.o., Jihlavaflag
Értékelve: 2022. 11. 14., változat: Sony True Wireless LinkBuds, szürke
Hitelesített vásárlás
hallható a környéken
minőségi kivitelezés
érdekes design
játszhatnának egy kicsit hangosabban
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15