Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Vélemények: Sony MDR-XB510AS zöld

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sony MDR-XB510AS zöld témával kapcsolatban? Nálunk 56 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sony MDR-XB510AS zöld termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sony MDR-XB510AS zöld megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sony MDR-XB510AS zöld - Fej-/fülhallgató
Sony MDR-XB510AS zöld
Szállításra kész > 10 db
10 690 Ft
Kosárba
4,4
56 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja
Csak Sony márkában gondolkodtam és meg is találtam a megfelelő terméket a futáshoz. A basszus fontos volt számomra, nem is csalódtam benne.
Valóban nem csúszik ki a fülből, igaz ez a fajta megoldással csak most találkoztam először, de bevált.
Egyelőre nincs.
Szépen szól, kényelmes a fülben bringázás és munka közben is. Egy idő után szinte észre sem vettem, hogy a fülemben van.
Sony márka, és vélemények alapján vásároltam meg. Nem okozott csalódást, jó anyagminőség, számos fülkampó ami nekem is, és a fiamnak is jó. A fiam kipróbálta, és le is nyúlta. Fehérben, vagy feketében jobb lett volna, mint a piros, de 1500-al drágább lett volna.
Jó anyaghasználat. Jó illeszkedés a fülre. Hangzás rendben.
Nincs ilyen.
Örülök, hogy ezt a terméket vásároltam. Nagyon jó a kidolgozása. Ergonómiailag tökéletes. Sportoláshoz kiváló. Jól szólnak benne a mély hangok is. Ár- érték arányának teljesen megfelelő. Nagyon praktikus a kis szövetzsák, amiben tárolható, így nem sérül és mindig megtalálom a táskában.
Kellemes az anyaga, stabilan áll a fülben, jól szól.
Jól szól!
A terméket a fülbe rögzíthetősége, és az "extra bass" erősebb basszus jellemzője miatt választottam, azonban nem felelt meg az elvárásaimnak, a termék visszaküldésre került.
IPX5/7 védelem, sok tartozék, kiegészítő.
A fülhallgató hangzása nem az árának megfelelő, erősen kifogásolható, egy nála harmadakkora értékű fülhallgatónál sokkal jobb hangzást tapasztaltam. A fülbe helyezendő gumi részek kialakítása az esetemben nem volt megfelelő, a mellékelt 4 különböző méretű gumi dugó egyike sem maradt meg a fülemben, 2-3 másodperc alatt kiestek.
P-DC1-WEB15