Oldal frissítése

Vélemények: Sony HT-AX7

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sony HT-AX7 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sony HT-AX7 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sony HT-AX7 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sony HT-AX7 - SoundBar
Sony HT-AX7
Szállításra kész > 5 db
203 490 Ft
Kosárba
Vállalatflag
Értékelve: 2024. 02. 25., változat: Sony HT-AX7
Hitelesített vásárlás
Dióhéjban: Többet vártam ezért a pénzért. Azt hiszem, túlságosan lelkes véleményeket olvastam, amelyek szinte mindig puffogtak a térhatású hangzásról. Hallod, de a buborék, ami körülvesz, olyan gyenge, és megfelelő hangforrás nélkül, gyakorlatilag nincs. Hallom, hogy jobb, mint a hagyományos sztereó, de én többet vártam. Egyébként jó. Jól játszik, a párosítás egyszerű, nem találtam semmilyen gubancot a használat során. Ezek azok az apró dolgok, amelyeket én személy szerint másképp szerettem volna. Például nem értem, miért van hang, amikor leveszed a kerek hangszórókat - mintha tudatni akarnád velem, hogy tényleg levettem őket, és a kezemben vannak? Amikor visszarakod őket, értem én, az megerősíti, hogy helyesen tetted fel (de még ez is megoldható lenne egy egyszerű diódával), de amikor leveszed őket, az csak kioltja.
nagyszerű akkumulátor-üzemidő
hang rendben
modern megjelenés
párosítás probléma nélkül
a hátsó hangszórók túl halkak még az alkalmazás maximális beállításánál is
egy kézzel cipelni kényelmetlen
rendszer hangos és gyakran szükségtelen
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20