Oldal frissítése

Sony Hi-Res WH-1000XM2 bézs

5 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony Hi-Res WH-1000XM2 bézs

Olyan kiváló fejhallgatót keres, amely minden helyzetben megállja a helyét? Ne keressen tovább, épp most találta rá a bézs Sony Hi-Res WH-1000XM2 fejhallgatóra, amely mindennel rendelkezik, amire szüksége lehet. Egy rendkívül kényelmes, elfordítható fülpárnákkal rendelkező vezeték nélküli fejhallgatóról van szó. A WH-1000XMC fülhallgató testreszabja magát: elemzi a fejét és az esetleges szemüvegét, majd ehhez igazítja a hangját. A fejhallgató még a pillanatnyi tevékenységéhez is alkalmazkodik, például sétához vagy pihenéshez. Könnyen beállíthatja azt is, hogy melyik oldalról szeretne zenét hallgatni. Ezek a tulajdonságok a kiváló hangminőséggel kombinálva egy csúcsminőségű fejhallgatóvá varázsolják ezt az eszközt. A csomag tartalmaz egy tokot, egy repülőgépen használatos adaptert és egy kábelt is.

bézs Sony Hi-Res WH-1000XM2 fejhallgató legfőbb tulajdonságai

  • Széles frekvenciatartománnyal rendelkező fejhallgató
  • Az akkumulátor üzemideje eléri a 38 órát
  • A Sony fejhallgató számos technológiával rendelkezik a kiváló hangminőség érdekében
  • Rendkívül egyszerű kezelhetőség
  • A Sony Hi-Res WH-1000XM2 fejhallgató intelligensen szabályozza a hangerőt
  • Elnyomja a környezeti zajokat

Egyszerű kezelhetőség

Fejhallgató vezérlése még sosem volt ilyen egyszerű! Ha valaki zenehallgatás közben megszólítja, a zene hangerejét úgy is csökkentheti, hogy a kezét csupán a fejhallgató szerkezetére helyezi. A beépített mikrofonnak hála könnyedén kezelheti hívásait, melyeket a mikrofonra való koppintással fogadhat. A fülpárna oldalán lévő vezérlőt a zeneszámok közti váltásra és a hangerő beállítására tervezték. Az Android és iPhone mobilalkalmazás segítségével könnyedén beállíthatók a hangszínszabályzó speciális tulajdonságai.

Modern technológiák használata

A Sony Hi-Res WH-1000XM2 fejhallgató a nagyobb kényelem és jobb hangzás érdekében számos technológiával rendelkezik. A DIGITAL NC technológia a környezeti körülményektől függően megszünteti a zajt. A Model S-Master HX technológiát nagy felbontású hangra optimalizálták, és a torzítást is csökkenti. A fejhallgató 40 mm-es hangszóróval rendelkezik, melyet LCP membrán borít, így élvezheti a dübörgő basszusokat. A Sony fejlettebb fejhallgatói természetesen DSEE-HS technológiával is bírnak, mely helyreállítja a tömörített felvételeket. Az LDAC technológia lehetővé teszi a jobb minőségű adatátvitelt vezeték nélkül. A fejhallgató kábellel, valamint Bluetooth vagy NFC interfészen keresztül is csatlakoztatható.

 

Paraméterek

Szín

Szín Bézs
Kód:  RO980l2
Termékszám:  WH1000XM2N.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10