Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sony GTK-XB60R

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony GTK-XB60R

Merülj el kedvenc zeneszámaid ritmusában a piros színű Sony GTK-XB60R hangszóróval! Éld át a legjobb fesztiválhangulatot, bárhol is vagy! Praktikus fogantyújának köszönhetően a hangszóró hordozása rendkívül egyszerű, a beépített, újratölthető akkumulátorával pedig akár 14 órás, szünet nélküli zenelejátszásra is alkalmas. Az EXTRA BASS funkció feljavítja a zeneszámok alsó frekvenciáit, ezáltal erőteljesebb basszus hangzást biztosít, így biztos lehetsz benne, hogy mindenki azonnal táncra perdül. A fényes stroboszkópfények megvilágítják a táncparkettet, a fehér LED-ek a zenére mozognak, a hangszóró peremén található színes fénycsík pedig valódi klubhangulatot áraszt. Hívd át a barátaidat és rendezzetek egy végeláthatatlan, fergeteges bulit a Sony prémium kategóriájú hangszórójával!

Miért válaszd a  Sony GTK-XB60R hangszórót:

  • Az exkluzív Sony hangszórónak köszönhetően az este sztárjává válhatsz
  • Erőteljes és pontos hangzásteljesítmény, amely kétségtelenül lenyűgöz mindenkit
  • A Sony hangszóró LED világítással teszi hangulatosabbá a bulit
  • Állítsd a hangszóró színeit kedved szerint a Fiestable alkalmazással, és válogass a kedvenc számaid közül a Music Center-en keresztül
  • A kényelmes fogantyúval a készüléket könnyű buliról bulira szállítani
  • Akár 10 kompatibilis hangsugárzót is összecsatlakoztathatsz

 

Válj a bulik mesterévé!

Urald a bulit kedved szerint a Sony Music Center és Fiestable alkalmazásaival! Válassz a zeneszámok között, módosítsd a hangbeállításokat és hozd létre a saját lejátszási listáidat! Ezeket az opciókat a Music Center alkalmazás teszi lehetővé. A másik kiemelkedő applikáció a Fiestable, amellyel módosíthatod a fényeket és a hangszínt, illetve bekapcsolhatod a DJ-vezérlést. Válj profivá egyetlen csuklómozdulattal az intuitív mozgásérzékelőnek köszönhetően! Ha van elég bátorságod, akkor a mikrofon csatlakoztatásával akár énekesként is felléphetsz.

Sony GTK-XB60R csakis vezeték nélkül

Felejtsd el a kábelek bosszantó összegubancolódását, vagy a konnektor utáni unalmas keresgélést! A Sony hangszórója teljes mértékben vezeték nélküli NFC, vagy Bluetooth technológiával működik. Csak párosítsd össze a telefonoddal, és máris élvezheted a kedvenc számaidat! A hangerő fokozása, vagy a látványosabb hangulat megteremtése érdekében a Wireless Party Chain funkciónak köszönhetően akár 10 hangsugárzót is csatlakoztathatsz, mindezt Bluetooth-on keresztül.

 

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus RCA - Cinch
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, NFC
USB 1 ×
Kimenetek RCA - Cinch

Audio átvitel

Támogatott kodekek AAC, LDAC

Jellemzők és funkciók

Funkciók Mikrofon
Vezérlés iOS, Android

Akkumulátor

Lejátszási idő 14 óra

Soundbar méretek

Szélesség 26,4 cm
Mélység 27,2 cm
Magasság 55,2 cm

Tömeg

Teljes tömeg 8 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Party
Kód:  JW110j3
Termékszám:  GTKXB60R.CEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15