Oldal frissítése

Vélemények: Sony FE 35mm f/1.8

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sony FE 35mm f/1.8 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sony FE 35mm f/1.8 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sony FE 35mm f/1.8 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sony FE 35mm f/1.8 - Objektív
Sony FE 35mm f/1.8
Szállításra kész > 5 db
276 990 Ft
Kosárba
Lukáš, Brno 37flag
Értékelve: 2024. 01. 09., változat: Sony FE 35mm f/1.8
Hitelesített vásárlás
Gondolom az Alza véleményei alapján úgysem választja senki ezt az objektívet, szóval csak röviden. Az objektív rendben van, a gyújtótávolságtól függetlenül sokkal jobb, mint a Sony 50mm F1.8-as objektívje. Ez egy "laposabb" objektív, és lassú és zajos AF-je van. Videózáshoz eléggé használhatatlan. Itt az AF elég gyors és nem hallható. Az objektív közelről is fókuszál. Tetszik a programozható gomb az oldalán, de az AF/MF kapcsolót feleslegesnek találom - erre már van egy gomb a fényképezőgép vázán. Abban az esetben pedig, ha az objektívre kattintva MF van, nem kapcsolom ki a fényképezőgépről, tehát nem használom. Helyette egy másik programozható gombot is elhelyezhettek volna. A 35mm egy ilyen középút. Nem igazán alkalmas csak arcok fotózására - ilyen kis távolságból a kép már annyira torz (mint egy GoPro halszem kamera) Van egy másik 50mm F1.8-asom, ami remek portrékhoz, de egy ilyen szabályos fotóhoz borzasztóan nem praktikus ilyen messze állni a kamerával (és van az a problémás AF). Van egy normál 28-70mm-es zoomom is, de ott csak F4-5.6 áll rendelkezésemre. Azt hiszem, mostantól a legtöbb képemet ezzel a 35 mm-es fényképezőgéppel fogom készíteni. Csatolok egy teljesen véletlenszerű fotót (F1.8).
Gyors és csendes AF
Ár (12kért vettem akciósan)
Univerzális fókuszpont
Szilárd benyomás - fém és nem műanyag test
0 ×Jelentés
Miroslav, Děčín 2flag
Értékelve: 2024. 01. 03., változat: Sony FE 35mm f/1.8
Hitelesített vásárlás
Egy ilyen minőségű és gyújtótávolságú objektív szinte minden helyzetben használható fotós/videós svájci bicska.
borotvaéles
gyors, egyenletes fókuszálás
a fókuszálás során a szemet pontosan tartja
tökéletes még gyengébb fényviszonyok mellett is
alacsony súly
nagyon szép bokeh
ár/teljesítmény arány az egyik legjobb lencse
vignettálás (de ez egyesek számára előny lehet)
0 ×Jelentés
Jiří, Ústí nad Labem 1flag
Értékelve: 2023. 03. 11., változat: Sony FE 35mm f/1.8
Hitelesített vásárlás
Méret
Éleslátás alacsony rekesznyíláson
A kromatikus aberráció eléggé kifejezett
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15