Oldal frissítése

Vélemények: SONY DSC-RX10

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SONY DSC-RX10 témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SONY DSC-RX10 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SONY DSC-RX10 megvásárlása után te is írsz értékelést.
SONY DSC-RX10 - Digitális fényképezőgép
SONY DSC-RX10
Megszűnt
Ladislava, Tuchloviceflag
Értékelve: 2024. 01. 15., változat: Sony DSC-RX10 IV
Hitelesített vásárlás
Összességében egy érdekes gép. Az X éve lőtt FF-emmel szerzett tapasztalataim után rosszabb eredményekre számítottam. Fókuszálás fenntartások nélkül, rajz ISO 800-ig nagyon tisztességes még akkor is, ha zoomolt PC-n. Összességében még nagy termés is lehetséges, és mégis elfogadható a fotó (még mindig egy olyan felhasználó pozíciójából értékelem, aki FF-en lőtt) A chip stabilizálása, szemben az üveg stabilizálásával, nekem gyengébbnek tűnik. Stabilizált üveggel az eredmény szubjektíven jobb. De optimális körülmények között egyáltalán nem jelent problémát. A lencse hatósugara egy mészárlás. Csak ezt csinálták, a fényerő, a rajzolat még 600-nál is nagyon tisztességes. Szép méret a kézben, nagyon szép súly. Ez egy all-in-one csomag, ezért is választottam ezt az utat. Az alapvető beállítások egyetlen gombnyomással szépen elérhetők. Az ISO kiválasztásához és a képválasztáshoz való hozzáférés egy gombnyomással szintén szép. Meg kell szokni az elektronikus keresőt, ez nem tükör. És viseljen fényességet. A -2 még mindig nem elég nekem, lehetne még egy érték -3. A beállítási menü kissé feleslegesen nagy, és van X mennyiségű igazán szar. Valaki, aki már tud egy kicsit, és tudja, miért akarja ezt a játékot megvenni. mint a kreatív stílusokban való forgatás valószínűleg nem igazán fog működni. Így van egy csomó felesleges ballaszt a beállításokban, beleértve a szerint, és a fontos beállítások felkutatása eléggé macerás. Összességében és a negatívumok által leírtak szerint nagyon vicces gép. Arról van szó, hogy más megközelítéshez kell hozzászokni, mint pl. Canon.
Nos klasszikus, egy akkumulátor nagyon gyenge az árához képest. Ahogy az állóképessége is. Azonnal vásároljon egy külső töltőt és legalább 2 akkumulátort, lehetőleg második gyártásúakat.
egy kicsit meglepett az állítólemez szála, amely nagyon közel van a széléhez, így a lemez ki fog lógni a tervből, méghozzá eléggé.
a fénykép és a telefon közötti adatátvitel egy harmadik féltől származó alkalmazáson keresztül mészárlás, ezért egy órára kirúgnám a fejlesztőt. Abszolút nem értem, hogy miért ez a megoldás ?
A lebegő fókuszpont, ha megerősíti, nem oldható fel és nem mozgatható újra. A menüben kell végigmennie. Nem értem, ez nekem személy szerint nagyon nagy gyengeség. Vagy nem tudom, hogyan kell megnézni a kézikönyvben.
Még nem jöttem rá, hogyan kell fókuszálni és mozgatni a zoomot. Egyszerűen csak változtassa meg a fókuszt fókuszáláskor. Amikor fókuszban van, a zoom mozgása blokkolva van.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Jiří, Chrást u Plzněflag
Értékelve: 2020. 01. 23., változat: SONY DSC-RX10 III
Hitelesített vásárlás
Zeiss üveg még mindig a csúcson az ázsiaiakhoz képest ebben az árkategóriában
Ideális a diszkrét nyugdíjasok számára, akiknek rengeteg idejük van, de nincs elég energiájuk egy három objektívvel ellátott tükörreflexes fényképezőgépet cipelni.
A teljes formátumnál 2,7x kisebb érzékelőméret jó kompromisszum a valódi fotó és a mélységélesség között a hosszú üvegeknél. Ez alatt azt értem, hogy a fotó A2-es méretben is szégyenkezés nélkül kinyomtatható, ugyanakkor a mélységélesség kb. 2,5-szer nagyobb, mint teljes méretben. Sportolók, hajók és repülőgépek fényképezhetők teljes formátumú hosszú üveggel. Mások számára a mélységélesség a probléma.
egy hét tesztelés után nem tudok konzumokat mondani, mert nem tanultam meg mindent. Ezt a dobozt valamikor március végén tudom kitölteni.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárlóflag
Értékelve: 2016. 08. 12., változat: SONY DSC-RX10 III
Hitelesített vásárlás
gyönyörű kompakt kialakítás (vegye figyelembe, hogy a testben egy csúcskategóriás 25xZoom objektív található)
esőállóság
a beállítások nagyfokú változékonysága
a fényképek valóban csúcsminőségűek, a félprofi tükörreflexes fényképezőgépek szintjén, nem is beszélve a videóról (a Sony ebben is gurul, és ez egy nagy hozzáadott érték)
biztosan nem teheted a zsebedbe, ez egy több mint 1 kg súlyú darab, számolj a táska többletköltségével.
csomagolás és egy második akkumulátor az alapcsomagban nem ártana
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10