Oldal frissítése

Vélemények: Sonos SUB - matt fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sonos SUB - matt fehér témával kapcsolatban? Nálunk 27 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sonos SUB - matt fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sonos SUB - matt fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sonos SUB - matt fehér - Mélynyomó
Sonos SUB - matt fehér
Szállításra kész > 5 db
376 990 Ft
Kosárba
Daniel, Senomatyflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: Sonos SUB - matt fehér
Hitelesített vásárlás
Igazán szép basszus, nagyszerű hangzásjavulás
Szép design, minőségi kivitelezés
Semmi
0 ×Jelentés
Matěj, Heršpiceflag
Értékelve: 2023. 12. 03., változat: Sonos SUB - matt fehér
Hitelesített vásárlás
Aki azt mondja, hogy ez nem befolyásolja a hangminőséget, az baromságokat beszél - a párbeszédekből persze nem lehet megmondani, de a zene és az effektek már egy teljesen más ligában játszanak. Mindenképpen ajánlom.
Teljesen félelmetes
Az Arc két aluljárót támogat, így most vennem kell egy másikat.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 08. 04., változat: Sonos SUB - matt fekete
Hitelesített vásárlás
Hogy nincs benne elég basszus? LIE Hogy nem tudod megkülönböztetni a különbséget szub és szub nélkül? NESMYSL Nagyon jó minőségű termék, amely határozottan meglepő a megjelenésével. Fontos azonban a helyes beállítás, valamint a helyiség akusztikája..... de komolyan emberek, ha megveszed ezt a subot egy kis szobába, helyezd rossz helyre, és ne csípd a beállításokat az alkalmazásban ( egyszerű ).... aztán felülvizsgálod, hogy nem úgy működik, ahogy kellene, így nem igazán értem, hogyan sikerült pénzt keresned egy ilyen termékkel......
Precíz basszus
Lenyűgöző basszusteljesítmény a nulla rezgés ellenére
Méretek
Design
A potenciál jelentős a teljes felállással
0 ×Jelentés
Martin, Příbram 6flag
Értékelve: 2023. 04. 13., változat: Sonos SUB - matt fekete
Hitelesített vásárlás
Nagyon könnyű párosítás
Az ARC helyes beállítása után kellemesen meglepődtem, hogy milyen jól szól minden, sajnos olyanok írnak ide, akik nem tudják jól beállítani a TV kimenetet, aztán csalódnak.
Gyönyörű basszus, nem ajánlom előregyártott lakásnak, a szomszédok nagyon izgatottak lesznek és még jobban szeretni fognak: )
szép design
Néha megijedek, és amikor hangosan bekapcsolom a filmet, a mozgásérzékelő lámpák kigyulladnak: )
az Alza munkatársai a Subo pénztárnál megpróbáltak rám erőltetni egy kiterjesztett garanciát, mondván, hogy a Sonos egy szörnyű szemét, és hogy azonnal tönkre fog menni. Ebben nem vagyok biztos. Majd meglátjuk.
0 ×Jelentés
Michal, Brodce nad Jizerouflag
Értékelve: 2023. 02. 14., változat: Sonos SUB - matt fehér
Hitelesített vásárlás
Nem vagyok audiofil, de meg tudom különböztetni az AirPods Pro-t a Sennheiser HD6XX-től. A Sonos SUB-t dobozolatlanul vettem, de szerintem a termék tökéletesen rendben van. A beállítás után kipróbáltam a hangzást TruePlay-jel és anélkül, valamint a szoba különböző részein - a szoba sarkaiban, a soundbar mellett. Párosítottam a Sonos ARC-vel, és egyszerűen egyáltalán nem tudtam különbséget tenni. Azt hiszem, ez a Beam vagy a Ray esetében észrevehető, de itt szó szerint néhány százalék. Az alkalmazásban be- és kikapcsolhatja a Sub funkciót. Kipróbáltam néhány filmmel, és néha tényleg csak placebót kaptam. A Sötét lovag volt az egyetlen film, ahol finom különbséget lehetett hallani, amikor üvegtörés vagy hasonló jelenet történt, de semmi erőset. Tehát, bár a Sub megfelelően működött, a legtöbb esetben nem tudnám megmondani a különbséget egy vak teszt során. Még mindig jó terméknek tartom, azzal a fenntartással, hogy a Sonos ARC-nek ezzel kellett volna megkönnyebbülnie, és a párbeszédeknek és a magasabb hangoknak tisztábbnak/jobbnak kellett volna lenniük. És ismét - az egész napos csatlakoztatás és tesztelés után a párbeszédek majdnem ugyanúgy hangzottak. Gondolj úgy rá, mint egy átlagos fogyasztó véleményére, aki nem ismeri a Spotify Premium és a veszteségmentes zene közötti A/B különbséget.
Egyszerű telepítés, párosítás
Stabil vezeték nélküli működés
Csinos design
Teszteltük a szoba másik felén, hangzásbeli különbség a Sonos Arc-szal placebo szinten
10 ezer alatt még meg tudnám érteni. Itt nem volt változás a hangzásban
A Sonos Arc nem kap semmilyen "megkönnyebbülést" a basszus SUB felé történő áthelyezésével. A párbeszédek ugyanúgy hangzanak.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 12. 13., változat: Sonos SUB - matt fekete
Hitelesített vásárlás
csodálatos basszus
Megjelenés
ne dobolj!
könnyű bekötés
Ára
miért nem törtem el a meghajtót
0 ×Jelentés
Alexandr, Praha 3flag
Értékelve: 2022. 11. 26., változat: Sonos SUB - matt fekete
Hitelesített vásárlás
Hihetetlenül kiegyensúlyozott basszusválasz
Fényes elegancia, amely sokkal finomabb, mint vártam, és ez valójában egy szép esztétikai kiegészítés.
A Sonos Arc valóban sokkal magabiztosabb hangzást biztosít, ha a mélynyomóhoz csatlakoztatjuk.
A mélynyomó még éjszakai üzemmódban is játszik, egyszerűen nem kapcsol ki, és továbbra is kellemesen dübörgő basszushangokat produkál, amelyek nem zavarják a szomszédokat.
0 ×Jelentés
Aleš, Praha 3 - Žižkovflag
Értékelve: 2022. 05. 15., változat: Sonos SUB - matt fekete
Hitelesített vásárlás
magasabb szintre emelte a soundbar hangját, már rég meg kellett volna vennem
0 ×Jelentés
David, Praha 3flag
Értékelve: 2022. 03. 01., változat: Sonos SUB - matt fehér
Hitelesített vásárlás
Vettem egy subot a Sonos Arc-hez. A hangzás, ha jól be van hangolva, kiváló, mély, és néha nagyon nehéz megszokni az erős rezgések hiányát, amit az ember valahogy elvár. A Sonos ív a subhoz való csatlakozás után sokkal tisztábban szól, a párbeszédek még jobbak, a mélységek pedig teljesen más szinten vannak. Mindennek az az eredménye, hogy a minőségi élményhez semmilyen módon nem kell hangerőt növelni, éppen ellenkezőleg. Nekem max 1/4 a hangerőm, előtte néha 1/2-re mentem). Amikor a nappaliban zenét vagy filmet játszanak, szinte semmi sem hallatszik a nappalitól kb. 4 méterre kezdődő hálószobában, még akkor sem, ha a hallgató valóban „intenzívnek” érzi a hangot. A legnagyobb plusznak azt a lehetőséget látom, hogy a késő esti vagy kora reggeli órákban a háztartás többi tagját ne zavarja, normálisan lejátszhassak egy filmet vagy zenét a hangminőség mellett. De minden áll és bukik a trueplayen, amely egy hanghangolási funkció, amelyet csak az iOS-eszközön lévő alkalmazás támogatja. Nincs is értelme nélküle. Ha ez nem történik meg megfelelően, akkor probléma van. Mindent el kell távolítani, ami hangot ad, és ha olyan régi padlója van, mint én, akkor ideális esetben ne is sétáljon a szobában, ahogy azt a videós utasítások tanácsolják, hanem csak üljenek nyugodtan és integessenek. Óriási hátulütője viszont az, hogy az iPhone használata nem elég. Amikor iPad hibakeresést használtam a trueplayhez, az eredmény sokkal jobb volt, amit az interneten folyó viták is megerősítenek. De van egy kisebb probléma a legújabb iPad Air, Pro vagy Mini még nem támogatott. Szüksége van egy iPadre vastag kerettel és egy home gombbal. Egy kollégámtól kellett kölcsönkérnem.
Nincs választás
Tervezés és feldolgozás
Hang
A Trueplay-nek iPadre van szüksége a hang megfelelő hangolásához. Az iPhone nem elég
0 ×Jelentés
Radek, Vestecflag
Értékelve: 2022. 01. 21., változat: Sonos SUB - matt fekete
Hitelesített vásárlás
Az Arc hangsávval együtt páratlan
Könnyű kapcsolat az ökoszisztémával
Nehéz, nem zörög, nem zümmög, azt teszi, amit tennie kell.
Az ár tényleg őrült
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20