Oldal frissítése

Vélemények: SONOFF Zigbee Human Presence Sensor

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SONOFF Zigbee Human Presence Sensor témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SONOFF Zigbee Human Presence Sensor termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SONOFF Zigbee Human Presence Sensor megvásárlása után te is írsz értékelést.
SONOFF Zigbee Human Presence Sensor - Érzékelő
SONOFF Zigbee Human Presence Sensor
Raktáron > 5 db
10 690 Ft
Kosárba
Pavla, Praha 6 - Dejviceflag
Értékelve: 2024. 02. 18., változat: SONOFF Zigbee Human Presence Sensor
Hitelesített vásárlás
Eddig minden rendben, teljesen kompatibilis a Home Assistant + ZHA-val, lehetővé teszi az érzékelés időtartamának beállítását (minimum 15 másodperc) és három érzékenységi szintet. A tartó mágneses, és lehetővé teszi az érzékelő minden irányba történő irányítását. Az érzékelő nem villog, ha egy emberen érzékeli.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10