Oldal frissítése

Vélemények: Sonoff POWR316 POW Origin

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sonoff POWR316 POW Origin témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sonoff POWR316 POW Origin termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sonoff POWR316 POW Origin megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sonoff POWR316 POW Origin - Switch
Sonoff POWR316 POW Origin
Raktáron > 10 db
4 890 Ft
Kosárba
Martin, Praha 13flag
Értékelve: 2024. 05. 08., változat: Sonoff POWR316 POW Origin
Hitelesített vásárlás
Tasmotán újratöltve, HA-ba integrálva. Eddig semmi probléma.
Ár, jellemzők
A DIN-sín tartó nem tartja a sínt és nem tartja a modult.
0 ×Jelentés
Miroslav, Krajkováflag
Értékelve: 2023. 11. 15., változat: Sonoff POWR316 POW Origin
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A készülék nem működik, visszaküldték.
0 ×Jelentés
Karel, Písekflag
Értékelve: 2023. 09. 14., változat: Sonoff POWR316 POW Origin
Hitelesített vásárlás
Vettem 2db-ot a légkondicionálók fogyasztásának mérésére. Nem használom a kapcsolót, állandóan bekapcsolt állapotba állítom, és a dobozok a panelben vannak a megszakítók mellett. Néhány nap múlva azonban az egyik kapcsoló kikapcsolta magát, és a légkondicionáló áram nélkül maradt. Az eweLink/Home Assistantban azonban a kapcsoló továbbra is ON-nak tűnt, a bekapcsolást jelző piros LED világított, a naplóban nem volt semmi, de a fogyasztás 0 watt volt, és a légkondicionálót nem lehetett bekapcsolni áram nélkül. Az eweLink-en keresztül történő ki- és bekapcsolás segített, a relé csak egy kattintást mutatott bekapcsoláskor - normál esetben a relének minden állapotváltozáskor kattintania kell. Ilyen váratlan kiesés már többször is történt velem egy hét alatt. Jelenleg a Sonoff ügyfélszolgálatával foglalkozom ezzel a kérdéssel, mert amikor a légkondicionáló működik, egy hirtelen áramkimaradás nem tesz jót nekik. Ma ugyanez volt a problémám a második darabbal is, ami egy hétig minden gond nélkül futott. Majd meglátom, milyen bölcs esik ki a támogatásból, és esetleg panaszt teszek.
intézkedések fogyasztás
egyszerű integráció a Home Assistant rendszerbe
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15