Oldal frissítése

Vélemények: SONOFF iHost Smart Home Hub 4G

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SONOFF iHost Smart Home Hub 4G témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SONOFF iHost Smart Home Hub 4G termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SONOFF iHost Smart Home Hub 4G megvásárlása után te is írsz értékelést.
SONOFF iHost Smart Home Hub 4G - Központi egység
SONOFF iHost Smart Home Hub 4G
Raktáron
46 550 Ft
43 690 Ft
Kosárba
Lukáš, Prahaflag
Értékelve: 2023. 12. 25., változat: SONOFF iHost Smart Home Hub 4G
Hitelesített vásárlás
Bár tud futtatni docker addonokat, amelyeknek köszönhetően például párosíthatja a wifi modulokat, az ewelink fiókon keresztül, de egyszer ment a telepítés, majd leállt, és most nem tud semmit telepíteni a docker-en keresztül.
primitív interfész
olyan szeszélyes, mint az egész Sonoff-ökoszisztéma.
csak azért veszel HW-t, mert az operációs rendszer annyira instabil, hogy valami mást akarsz majd telepíteni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10