Oldal frissítése

Vélemények: Sonax Profiline EX 4/6

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sonax Profiline EX 4/6 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sonax Profiline EX 4/6 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sonax Profiline EX 4/6 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sonax Profiline EX 4/6 - Polírozó paszta
Sonax Profiline EX 4/6
Pillanatnyilag nem elérhető
Ondřej Veselý, Havlíčkova Borováflag
Értékelve: 2024. 03. 15., változat: Sonax Profiline EX 4/6
Hitelesített vásárlás
SONAX meglepődött. Eddig "olcsó" márkának tartottam. Azonban egy 14 éves autó, amely elment az autómosóba, így sok mikro horpadások, ült kint, időjárás festék és most fényezett. Persze a Profiline EX 4/6 nem lenne elég önmagában ehhez. Új fényezéshez nagyszerű, de régebbi fényezések felújításához egy kiterjedtebb kombináció segít, az én esetemben kifejezetten Air Corrosion Remover, nagyon durva csiszolópaszta például az ajtókilincsek alatti barázdákhoz, standard csiszolópaszta a finomításhoz a nagyon durva után, Profiline SP 6/2, Profiline EX 4/6, viasz pigmentekkel és polírozó. A nagyon durva paszta kivételével minden SONAX. És természetesen egy excentrikus polírozó + két tárcsa a durva és végső polírozáshoz. És két nap becsületes munka egy átlagos autón. Persze, kb. 4a1/2tis még a polírozóval együtt is, de az eredmény tényleg megéri. A SONAX ismét kellemes meglepetés volt.
Könnyű és gyors munka
Ideális végső polírozáshoz
Gépi polírozóval a munka gyorsan elvégezhető.
Nagyobb karcolásokhoz nem, más szemcseméretet kell használni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20