Oldal frissítése

Vélemények: Solight vezeték nélküli, 200 m, fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Solight vezeték nélküli, 200 m, fehér témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Solight vezeték nélküli, 200 m, fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Solight vezeték nélküli, 200 m, fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
Solight vezeték nélküli, 200 m, fehér - Csengő
Solight vezeték nélküli, 200 m, fehér
Megszűnt
Jan, Olomoucflag
Értékelve: 2023. 02. 07., változat: Solight vezeték nélküli, 200 m, fehér
Hitelesített vásárlás
Valóban az egyik legjobb harang a piacon, 2 év tapasztalat után, az elégedettség annyira elégedetté tett, hogy szuper véleményt írjak. Volt egy másik gyártóé korábban elem nélkül, ahol az egész csengő területét csengette, de rosszul ment a nyomásra, és a csengetés hatékonysága olyan 50/50 volt, így elment. Ez nem jelent veszélyt ennél a csengőnél, a gomb azonnal cseng, ráadásul van egy jelződióda a csengetésről és egy működő elem. Az elem (CR2032) kb. másfél évig bírta, de a gyűrű után a jelző LED segítségével tesztelhető. Ha nem villog, akkor az akkumulátor lemerült. A csengő hatótávolsága tényleg messze van, egy kb. 50m-es lakásban lakom, kb. egy méteres falakkal a második emeleten és csak csörög, és még mindig kint van elhelyezve (ott a hideg miatt rövidebb elem élettartamra számítanék (kinti hőmérséklet nulla fok alatt), de cseréltem már elemet egy lépcsőházban lévő csengőben, ahol a hőmérséklet kb. 5-10 fok). Az elem cseréjekor a ragasztós rész a falon marad, és a csengőt magával viheti a lakásba, kicserélheti az elemet és visszateheti, a névtábla egy átlátszó műanyag mögött van, amely szintén könnyen eltávolítható. Tehát maximális kuplung, ajánlom és biztosan újra vásárolnám.
nagy hatótávolság még nagyon vastag falakon keresztül is
minden haranghoz más-más csengőszó, akkor meg lehet határozni, hogy hol szólal meg a harang.
magas akkumulátor-üzemidő, szuper feldolgozás, csengőhangok, hangerő stb. kiválasztása.
könnyen telepíthető
Ára
Nem igazán találtam semmilyen
0 ×Jelentés
Pavel, Trnava u Zlínaflag
Értékelve: 2020. 10. 25., változat: Solight vezeték nélküli, 200 m, fehér
Hitelesített vásárlás
Működik
Semmi
0 ×Jelentés
Roman, Hlučínflag
Értékelve: 2020. 08. 02., változat: Solight vezeték nélküli, 200 m, fehér
Hitelesített vásárlás
Megfelelően működik.
A gombok CR2032 elemekkel működnek, amelyek könnyen beszerezhetők.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20