Oldal frissítése

Vélemények: Solight DY11WIFI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Solight DY11WIFI témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Solight DY11WIFI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Solight DY11WIFI megvásárlása után te is írsz értékelést.
Solight DY11WIFI - Okos konnektor
Solight DY11WIFI
Pillanatnyilag nem elérhető
Ondřej, Mimoň Mimoň Iflag
Értékelve: 2021. 12. 03., változat: Solight DY11WIFI
Hitelesített vásárlás
Könnyen használható a mobilalkalmazással
Lehetővé teszi a különböző időpontokban és napokon történő be- és kikapcsolást.
Megfizethető
Ideális a karácsonyi fények kapcsolásához
Az aktuális energiafogyasztás érzékelésére való képtelenség, de ez egy meglehetősen jelentéktelen részlet.
0 ×Jelentés
Ondřej, Praha 8flag
Értékelve: 2021. 11. 05., változat: Solight DY11WIFI
Hitelesített vásárlás
"Végül is működik" - ez az egyetlen pozitívum, ami elmondható erről az aljzatról. Az első darab egyáltalán nem tudott csatlakozni a felhőhöz; A második (kicserélt) darab végül csatlakozott, de miután anabasis, hogy Ilias és Odüsszeusz rongy: ha úgy csatlakozik, hogy meg kell adnia a MAC-címet, akkor azt a router naplójából kell kiolvasnia, mert a gyártó sehol sem tünteti fel; alkalmazások minden 3-5. összeomlik indításkor; az utasításokat valószínűleg valaki hajnali 2-kor írta egy nagyon hosszú munkanap után - az utasítások egyáltalán nem foglalkoznak a hibaelhárítással; miután kihúzta a csatlakozót (kb. 2h munka), majd következik egy másik eposz, hogy kiderítsük, hogyan működnek a fejlett funkciók (időzítő), mert az utasítások egyáltalán nem foglalkoznak velük, és maga az alkalmazás is zavaros. A kézikönyv a megtestesítője annak, hogy bárhol bármit is próbáljunk megmenteni: egy ilyen apró részlet, hogy a csatlakozó aljzat csatlakoztatásához a mobiltelefont kb. 2cm-re kell hozzácsatlakoztatni (50cm-re az aljzattól nem fogott) a gyártó teljesen elfelejtette megemlíteni, így nagy kísérletezés, mielőtt az ember rájönne. Pozitívum, hogy az aljzatnak 10A-t (kb. 2,3 kW) kell húznia, és ez így is van.
nagy patak
hiányzó MAC-cím
probléma a felhőszerverrel való kapcsolatfelvételben
probléma bármely jobban védett hálózaton
rosszul megírt app (összeomlik)
nem egyértelmű alkalmazás (időzítő beállítások)
nem egyértelmű és zavaros utasítások
0 ×Jelentés
Tomáš, Milovice-Mladaflag
Értékelve: 2020. 09. 16., változat: Solight DY11WIFI
Hitelesített vásárlás
Úgy működik, ahogy kell.
Nkc
0 ×Jelentés
Igor, Frýdek-Místekflag
Értékelve: 2019. 04. 19., változat: Solight DY11WIFI
Hitelesített vásárlás
Törött
0 ×Jelentés
Dušan, Zohorflag
Értékelve: 2019. 01. 24., változat: Solight DY11WIFI
Hitelesített vásárlás
az aljzat azt teszi, amit tennie kell
kezdetben probléma volt azzal, hogy az alkalmazás nem találta meg az aljzatot, a párosítással. Valószínűleg az erős wifi jel volt a szobában. Áthelyeztem az aljzatot egy másik szobába, és ott már párosítva volt. Visszatettem az aljzatot a szobába, és működik.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20