Oldal frissítése

Vélemények: Solight 1D11

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Solight 1D11 témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Solight 1D11 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Solight 1D11 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Solight 1D11 - Riasztó
Solight 1D11
Megszűnt
Jaromír, Kolínflag
Értékelve: 2017. 08. 24., változat: Solight 1D11
Hitelesített vásárlás
Akkumulátorokon (Ahol az áram nem pótolhatatlan)
Az árért mindenképpen ajánlom
Könnyű telepítés
Hangjelzést ad, és egy idő után tárcsázza a számokat, lehetőséget adva a potenciális tolvajnak, hogy megsemmisítse az eszközt. Ezért javaslom sziréna vásárlását, hogy elterelje a tolvaj figyelmét.
0 ×Jelentés
Martin, Benešovflag
Értékelve: 2017. 06. 16., változat: Solight 1D11
Hitelesített vásárlás
az akkumulátoron
feltűnésmentes
Olcsó
megbízható
Az árért mindenképpen ajánlom
(IP kamerával kombinálom. Nagyon olcsó lehetőség kamerás otthoni riasztóhoz. Azt mondanám, a legolcsóbb és legmegbízhatóbb. Már egy éve tesztelem)
a riasztás rögzítése után körülbelül 40 másodpercig tart, ha hívja a mobilt. lehetne gyorsabb is (10 másodperc az ébresztő kikapcsolásához + 30 másodperc az első szám tárcsázásához
amikor tárcsáz egy számot (az ébresztő hívja a mobilt), berreg egy kicsit és villog a zöld dióda. Mint amikor egy kihangosítót használsz egy mobiltelefonnal. Nem hangos, de ha csend van, akkor hallod és láthatod a zöld fényt a sötétben
Lehetne kábelen keresztüli tápellátás, tartalék forrásként akkumulátor. Ebben csak akkumulátor van
ha ki is van kapcsolva az sms-es értesítés, az sms az akkumulátor lemerüléséről szól. Persze kell, de ha lemerül az akku, akkor kb másfél óránként küld sms-t, ami gyakran van, és ha épp nyaralsz, akkor felemészti a hiteledet. Hosszabb utazás előtt azt javaslom, hogy helyezzen be új elemeket. Ellenkező esetben a gyártó szerint körülbelül 3 hónapig bírja - a használat gyakoriságától függően. Ha nem használja naponta, akkor az akkumulátor sokáig bírja, akár egy évig is.
0 ×Jelentés
Lukáš, Prahaflag
Értékelve: 2016. 12. 29., változat: Solight 1D11
Hitelesített vásárlás
akkumulátoros működés
megbízható észlelés
más kiegészítő modulokkal való bővítés lehetősége
kicsit bonyolultabb beállítás
hosszabb késleltetés a riasztás indításakor és a kiválasztott szám hívásakor
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10