Oldal frissítése

Vélemények: SilverStone DA550 Gold

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SilverStone DA550 Gold témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SilverStone DA550 Gold termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SilverStone DA550 Gold megvásárlása után te is írsz értékelést.
SilverStone DA550 Gold - PC tápegység
SilverStone DA550 Gold
Pillanatnyilag nem elérhető
Tomáš, Česká Lípaflag
Értékelve: 2024. 05. 12., változat: SilverStone DA550 Gold
Hitelesített vásárlás
A szokásos Be quiet! PURE POWER 11 400W, és ez a moduláris kábelezés miatt van, mert amikor irodai számítógépeket építek, tényleg nincs szükségem ennyi kábelre. Sajnos a modularitásért zajjal fizettem. Nem mintha ez bármilyen turbó lenne, de a fenti BQ-hez képest! A PP11 zajszintje észrevehető, és ez a legzajosabb alkatrész a tokban. Általában nem ajánlott. Gyenge egy játékhoz, feleslegesen erős és zajos egy irodai beállításhoz.
Moduláris kábelezés
Zajos
0 ×Jelentés
Vásárló, Újlengyelflag
Értékelve: 2024. 02. 29., változat: SilverStone DA550 Gold
Hitelesített vásárlás
teljesen moduláris, bár ez ennyiért elvárható
Két darab is megfordult nálam, mind a kettőnél hangosan süvített a ventillátor idle is, gondolom elfelejtettek bele vezérlést tenni, mindenki legnagyobb örömére.
0 ×Jelentés
Vásárló, Berounflag
Értékelve: 2023. 08. 28., változat: SilverStone DA550 Gold
Hitelesített vásárlás
alacsony ár
teljesen moduláris
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05