Oldal frissítése

Vélemények: SilentiumPC Stella HP ARGB 120

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SilentiumPC Stella HP ARGB 120 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SilentiumPC Stella HP ARGB 120 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SilentiumPC Stella HP ARGB 120 megvásárlása után te is írsz értékelést.
SilentiumPC Stella HP ARGB 120 - PC ventilátor
SilentiumPC Stella HP ARGB 120
Megszűnt
Tomáš, Mostflag
Értékelve: 2022. 11. 20., változat: SilentiumPC Stella HP ARGB 120
Hitelesített vásárlás
ARGB LED VILÁGÍTÁS MAGAS STATIKUS NYOMÁS NAGYON SZÉLES SEBESSÉGTARTOMÁNY PWM + ARGB ELOSZTÓ ELEGÁNS MEGJELENÉS MEGBÍZHATÓ MŰKÖDÉS REZGÉSCSILLAPÍTÓ TÁVTARTÓK FAN SPEED CONTROL ARGB LED világítás A címezhető RGB, azaz ARGB lehetővé teszi az egyes fényforrások színének egyedi beállítását. Ez lehetővé teszi, hogy a 9 LED mindegyike más-más színt sugározzon. Ez hatalmas lehetőségeket nyit meg az olyan fényhatások létrehozására, mint például a szivárványok vagy a sima átmenetek. A SilentiumPC Stella HP HP ARGB 120 PWM egy hatékony, nagynyomású ventilátor, amely mind a kilenc speciálisan profilozott lapáton teljes LED ARGB megvilágítással rendelkezik. A magas statikus nyomásnak köszönhetően a Stella HP ARGB nemcsak számítógépházakhoz, hanem folyadékhűtéses egységekhez (pl. AiO) sűrűn elhelyezett lamellákkal, ahol ventilátoraink megvilágítják bármelyik ízlésesen megkomponált számítógépes elrendezést. A PWM funkció lehetővé teszi a ventilátor sebességének automatikus szabályozását a CPU hőmérsékletétől függően. Az alaplap UEFI-felületén megfelelően beállított és konfigurált ventilátorsebesség-görbe minden felhasználó számára rendkívül kielégítő teljesítményt és zajszintet biztosít. CÍMEZHETŐ RGB (ARGB) A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA ELÉRHETŐ TELJES EFFEKTKÉSZLETTEL EGYEDI EGYEDI VILÁGÍTÁSI BEÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK MINDEN EGYES LED FORRÁSHOZ NAGY STATIKUS NYOMÁSÚ, CSÚCSMINŐSÉGŰ VENTILÁTOR NAGYON SZÉLES SEBESSÉGTARTOMÁNY: 250-2300 FORDULAT/PERC (± 10%) VENTILÁTOR FORDULATSZÁM VEZÉRLÉS PWM FUNKCIÓVAL SZINKRONIZÁLÁS KOMPATIBILIS ALAPLAPPAL PWM + ARGB ELOSZTÓ CSENDES ÉS TARTÓS HIDRAULIKUS CSAPÁGYRENDSZER (HBS) REZGÉSCSILLAPÍTÓ GUMI A VENTILÁTOR KERETEIN KIVEHETŐ ROTOR A KÖNNYŰ TISZTÍTÁS ÉRDEKÉBEN NAGYON SZÉLES SEBESSÉGTARTOMÁNY A Stella HP ARGB 120 mm-es PWM ventilátorokban használt fejlett integrált vezérlő nagyon széles használható ventilátorfordulatszám-tartományt biztosít (250-2300 RPM). PWM + ARGB osztó A Stella HP ARGB 120 ventilátor gyárilag a kábelbe integrált elosztóval (PWM + ARGB) van felszerelve, amely lehetővé teszi a ventilátorok kényelmes összekapcsolását, valamint sebességük és világítási módjuk szinkronizálását. Elegáns megjelenés A ventilátor burkolatának klasszikus fekete színe és a LED-ek teljes kikapcsolásának lehetősége a Stella HP ARGB 120 PWM-et tökéletes társsá teszi bármilyen PC-építéshez, akár szivárványos, akár csak árnyékolt szivárványra vágyunk a házunkból. elegáns megjelenés. Megbízható működés A Stella HP ARGB 120 mm-es PWM ventilátorok magas működési kultúráját a fejlett hidraulikus csapágyrendszer (HBS) és a lapátok aerodinamikus formája, valamint a rögzítőcsavarok feletti speciális rezgéscsillapító párnák biztosítják. Rezgéscsillapító távtartók A rögzítőcsavarok feletti speciális rezgéscsillapító távtartók hatékonyan kiküszöbölik a nem kívánt rezgéseket. A ventilátor sebességének szabályozása A sebességet a PWM (4-tűs csatlakozó) funkció vezérli, amelyet az alaplapok és a népszerű vezérlők támogatnak.
ARGB LED VILÁGÍTÁS MAGAS STATIKUS NYOMÁS NAGYON SZÉLES SEBESSÉGTARTOMÁNY PWM + ARGB OSZTÓ ELEGÁNS MEGJELENÉS MEGBÍZHATÓ MŰKÖDÉS REZGÉSGÁTLÓ VENTILÁTOR FORDULATSZÁM TÁVTARTÓ
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15