Oldal frissítése

Vélemények: SilentiumPC Spartan 4 MAX EVO ARGB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SilentiumPC Spartan 4 MAX EVO ARGB témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SilentiumPC Spartan 4 MAX EVO ARGB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SilentiumPC Spartan 4 MAX EVO ARGB megvásárlása után te is írsz értékelést.
SilentiumPC Spartan 4 MAX EVO ARGB - Processzor hűtő
SilentiumPC Spartan 4 MAX EVO ARGB
Megszűnt
Petr, Batelovflag
Értékelve: 2021. 01. 10., változat: SilentiumPC Spartan 4 MAX EVO ARGB
Hitelesített vásárlás
Cool
a lágy szalagozáshoz egy darab drót segítségével. A bordázat azért van meghajlítva, mert a ventilátort a hűtőnek a cpu-ra való felcsavarozása után kell felhelyezni. A ventilátor a csavar útjában van!
Szükségtelen 120mm-es ventilátor, tehén nagy. Ez jóval túlmutat a bordákon. A 90-100 mm-es méret jó lenne.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05