Oldal frissítése

Vélemények: SIGURO SGR-DW-T352W Compact Wash

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SIGURO SGR-DW-T352W Compact Wash témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SIGURO SGR-DW-T352W Compact Wash termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SIGURO SGR-DW-T352W Compact Wash megvásárlása után te is írsz értékelést.
SIGURO SGR-DW-T352W Compact Wash - Mosogatógép
SIGURO SGR-DW-T352W Compact Wash
Raktáron > 5 db
104 590 Ft
98 490 Ft
Kosárba
Lucie, Hvězdoniceflag
Értékelve: 2024. 05. 07., változat: SIGURO SGR-DW-T352W Compact Wash
Hitelesített vásárlás
kicsi és nagyon praktikus
automatikus ajtónyitás
ideális 1-max. 2 személy egy kis helyiségű konyhában
üvegajtó, világítás (be lehet látni)
a tablettán csak egy tál, amely zárt állapotban közvetlenül az edények alá esik.
Sehol nincs információ arról, hogy a lakkot nem szabad a mosogatógépbe tenni.
0 ×Jelentés
Ondřej, Praha 10 Strašniceflag
Értékelve: 2024. 05. 02., változat: SIGURO SGR-DW-T352W Compact Wash
Hitelesített vásárlás
Sokáig hezitáltam a vásárlással, mivel ezt a terméket még sehol nem láttam a piacon. Azonban már rendelkezem más Alza Siguro termékekkel, és elégedett vagyok velük, ezért úgy döntöttem, hogy megveszem. Már csak azt bánom, hogy nem vettem mosogatógépet korábban.
Kompakt méretek
Nem találtam másikat a piacon, amelyik hasonló mélységű lenne.
A "mini" asztali mosogatógépekből született, ez nem okoz gondot a normál tányérok egymásra helyezése. Az evőeszközfiók a mosogatógépben is helyet takarít meg. Egy nagyobb serpenyő is befér a mosogatógépbe, de az alsó kosár nagy részét elfoglalja. A felső kosarat azonban továbbra is használhatja a poharak/bögrék és evőeszközök számára.
Egy kis lakásban 1-2 fő számára teljesen ideális és elegendő. A mosogatóban soha nem fogsz olyan jól mosogatni, mint a mosogatógépben.
Nagyon jó programválaszték. A rövid programok normál mosáshoz használhatók (fél óra/óra), de az intenzív mosóprogram például a zsírt is kezelte, amit általában mindig a szivaccsal hagytam a kezemben.
A tabletták számára kialakított "rekesz" meglehetősen haszontalan. Ráadásul, ha tablettát teszel bele, az a mosogatógép sarkába esik, és nem oldódik fel teljesen. Nekem sokkal jobban bevált, ha a mosogatógép közepébe dobom a tablettát.
Figyelembe kell vennie, hogy csak all-in-one tablettákat kell használnia, mivel a mosogatógépnek nincs polírozó tálcája. Másrészt számomra ez nem jelent problémát, mert ezek a tabletták ugyanolyan felhasználóbarátok.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20