Oldal frissítése

Vélemények: Siguro FN-U320W Ionic Super Silent WiFi

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Siguro FN-U320W Ionic Super Silent WiFi témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Siguro FN-U320W Ionic Super Silent WiFi termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Siguro FN-U320W Ionic Super Silent WiFi megvásárlása után te is írsz értékelést.
Siguro FN-U320W Ionic Super Silent WiFi - Ventilátor
Siguro FN-U320W Ionic Super Silent WiFi
Raktáron > 5 db
65 290 Ft
Kosárba
Richard, Ostrovflag
Értékelve: 2024. 07. 01., változat: Siguro FN-U321Y Ionic Super Silent Dark WiFi
Hitelesített vásárlás
Kinézetre nincs okunk (nekem a sötét verzió van) A zajszint valóban minimális, 5-ös szintig gyakorlatilag nem hallható, akkor már hallható a légáramlás. Érintős vezérlés, kijelző, távirányító, minden tökéletesen működik. Mobil vezérlés is, nagyra értékelem, hogy más alkalmazásokhoz is hozzá lehet adni, így ha már van " okos" otthonod, akkor nem kell másik alkalmazást telepíteni. Az én esetemben ez a Smart Life alkalmazás, ahol egyszerűen hozzáadták a ventilátort, és minden tökéletesen működik. Az egyetlen mínusz a ventilátor oszcillációs mechanizmusa, amely három nap után elkezdett enyhén zörgő hangokat hallani, amikor a ventilátortest forgása megváltozott. Engem nappal nem zavar, de ha így " kattan" éjjel az ágy mellett, akkor inkább kikapcsolom az oszcillációt.
Megjelenés
Nagyon csendes
Távirányító
Vezérlés mobiltelefonon keresztül
Könnyen csatlakoztatható Wi-Fi-hez és alkalmazásokhoz
Plazma ionizációval rendelkezik
3 nap múlva az oszcillációs mechanizmus enyhe recsegő zaja kezdett hallani
0 ×Jelentés
Jaroslav, Roztoky u Prahyflag
Értékelve: 2024. 06. 23., változat: Siguro FN-U321Y Ionic Super Silent Dark WiFi
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Plazma ionizáló
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20