Oldal frissítése

Vélemények: Siguro AD-G300R Red Bacewing

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Siguro AD-G300R Red Bacewing témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Siguro AD-G300R Red Bacewing termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Siguro AD-G300R Red Bacewing megvásárlása után te is írsz értékelést.
Siguro AD-G300R Red Bacewing - Aroma diffúzor
Siguro AD-G300R Red Bacewing
Raktáron
8 690 Ft
7 990 Ft
Kosárba
Anna, Brnoflag
Értékelve: 2024. 03. 21., változat: Siguro AD-G300R Red Bacewing
Hitelesített vásárlás
Többet vártam. Ahogy a gőz kijön a labdából, az elég jól néz ki, és sokáig nézheted. De azt vártam, hogy jobban illatozik a szoba. Körülbelül 1,5 méteres körzetben érezhető az illat, egyébként nem. Ha az előző aromagyertyás lámpától veszem, akkor az egész lakás illatozott. Ami a színváltást illeti, csak a narancssárga volt elég. A labda nagyon szépen néz ki a festékkel. A többi szín "furcsa", mert nem mutat jól a piros műanyaggal együtt.
látványos gőz
nagyon érdekesnek tűnik a narancssárga megvilágítással
nem sok szaga van
nem lehet kikapcsolni, ki kell húznom a konnektorból.
0 ×Jelentés
Petr, Pilaflag
Értékelve: 2024. 03. 17., változat: Siguro AD-G300R Red Bacewing
Hitelesített vásárlás
Tökéletes
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 19., változat: Siguro AD-G300R Red Bacewing
Hitelesített vásárlás
Műanyag kivitel, amely első pillantásra elég olcsónak tűnik. Ha világítást/háttérvilágítást használ, akkor valószínűleg jobb - ez nézőpont kérdése. A gyerekszobában jól szolgálja a célját, és egy pillanat alatt kellemesebbé teszi a levegőt, de egy nagyobb helyiségbe nem sok. A kábel alul van elhelyezve, ami nem túl praktikus, az egész diffúzor kicsit ingatag. Eddig sehol nem gyűlt össze víz, még ott sem, ahol a gőz lecsapódik, amit más termékekről és véleményekről olvastam, és egy kicsit féltem tőle.
Ár akcióban
Nincs vízesés
Minden műanyagot használó olcsó
Kábel alulról
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15