Oldal frissítése

Vélemények: Sigma Cuberider II.

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sigma Cuberider II. témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sigma Cuberider II. termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sigma Cuberider II. megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sigma Cuberider II. - Kerékpár lámpa
Sigma Cuberider II.
Raktáron 1 db
2 290 Ft
Kosárba
Pavel, Šťáhlavyflag
Értékelve: 2024. 04. 20., változat: Sigma Cuberider II.
Hitelesített vásárlás
A robogóhoz való hátsó lámpát nem könnyű megtalálni. Mindegyik függőleges nyeregcsőhöz vagy kerékvillához való, de vízszintes robogóvázhoz nincs semmi. A tökéletes csuklónak köszönhetően a lámpa a bilincsre merőlegesen elforgatható, és így a megfelelő világítási pozícióba hozható. Valószínűleg csak a rögzítő gumiszalag lesz a leggyengébb pontja a hátsó keréknek. A pattogó lábbal való megbotlás veszélye. Ezt meg lehet kerülni feszítőszalagok (kötőszalagok) használatával.
robogóhoz is alkalmas
0 ×Jelentés
Martin, Praha 4 - Modřanyflag
Értékelve: 2022. 05. 21., változat: Sigma Cuberider II.
Hitelesített vásárlás
Robogón használva a csuklónak köszönhetően gyönyörűen lehet lőni és trombitánál fogni az esca szalagokat.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15