Oldal frissítése

Vélemények: Sigma Aura 100 + Blaze Link

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sigma Aura 100 + Blaze Link témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sigma Aura 100 + Blaze Link termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sigma Aura 100 + Blaze Link megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sigma Aura 100 + Blaze Link - Kerékpár lámpa
Sigma Aura 100 + Blaze Link
Raktáron > 5 db
42 490 Ft
Kosárba
Lubomír, Žatecflag
Értékelve: 2024. 04. 04., változat: Sigma Aura 100 + Blaze Link
Hitelesített vásárlás
60. születésnapi ajándék a sógoromnak. Izgatott.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budaörsflag
Értékelve: 2024. 03. 12., változat: Sigma Aura 100 + Blaze Link
Hitelesített vásárlás
fast delivery
easy mount, wide adjustability, price, size, linking
dont know yet
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 03. 17., változat: Sigma Aura 100 + Blaze Link
Hitelesített vásárlás
Összességében nagyon elégedett vagyok a termékkel. Kifejezetten féklámpa funkciós hátsólámpát kerestem és egy jó első lámpát városban ingázáshoz. Túls sok kinetikus hátsólámpa nincs, és szerintem messze viszi a prímet a kis Blaze. Sajnos hazánkban nem olyan egyszerű kapni.
Röviden: Imádom. Annyira, hogy meg is rendeltem a Buster RL150-et a kis Blaze mellé. Az Aura nagyon jól teszi a dolgát, egy másik szenzoros lámpámmal összehasonlítva viszonylag gyrosan reagál. Úgy veszem észre, hogy a sötétebb fényviszokora gyorsabban reagál. Az akksik jól bírják, bár én sosem hagyom lemerülni. Külön plusz pont, hogy lehet őket külön külön is használni. Fontos volt még számomra, hogy kiegészítőket is lehessen hozzá kapni utólag. A termék működése kifogástalan. Jó nehéz felrakni a kormányomra, úgyhogy tart rendesen.
Negatívum: a hátsólámpa (Blaze) felfogatása. Bár nem árultak zsákbamacskát, de csak függőlegesen, nyeregcsőre szerelhető. Egy csomagtartóra tenni, vagy nyeregtáskára, már plusz megoldást igényel, nem csak a felfogatás, de a szög miatt is, hogy ne felfelé mutasson a lámpa. Nagyon remélem, hogy lesz egy olyan csatlakozó kitalálva, ami a vízszintes felszerelést lehetővé teszi.
A másik, hogy csak szettben lehet vásárolni, külön külön nem kapható, ha netán egyik eltűnne.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15