Oldal frissítése

Vélemények: Sharkoon TG5 Glass Blue

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Sharkoon TG5 Glass Blue témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Sharkoon TG5 Glass Blue termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Sharkoon TG5 Glass Blue megvásárlása után te is írsz értékelést.
Sharkoon TG5 Glass Blue - Számítógépház
Sharkoon TG5 Glass Blue
Megszűnt
Patrik, Liptovský Hrádokflag
Értékelve: 2017. 12. 24., változat: Sharkoon TG5 Glass Blue
Hitelesített vásárlás
Egy gyönyörű szekrény, hogy nézd meg
Sok lyuk a kábelkezelésen
Molex és 3-tűs csatlakozóhoz egyaránt csatlakoztatható
Molex csatlakoztatva van, így csak 1 molex kimenetre van szükség a tápegységből és az előlapi ventilátorok csatlakoztatva vannak.
A kábelek fekete színűek
A ventilátor kábelek elég hosszúak ahhoz, hogy elérjék a bemeneteket a fedélzetről, így nem kell aggódni, mindegyik külön molex és 3-tűs csatlakozóval rendelkezik.
A kék háttérvilágítású ventilátorok nem világítják meg kellőképpen a tartalmat, az üveg sötét (helyezzen be megfelelő LED-csíkot).
A tápegység helye nagyon szűkös, az EVGA 650 GQ-t toltam be oda, és a kábeleket egy kicsit felfelé kellett hajlítanom, hogy az oldalról az aljára kerüljön.
A ventilátorok nem elegendőek egy kisebb radiátor hűtéséhez (max. fordulatszám 1200 RPM)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05