Oldal frissítése

Vélemények: SENCOR SWK 1230SS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SWK 1230SS témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SWK 1230SS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SWK 1230SS megvásárlása után te is írsz értékelést.
SENCOR SWK 1230SS - Vízforraló
SENCOR SWK 1230SS
Raktáron 5 db
6 990 Ft
Kosárba
Filip, Chlumčanyflag
Értékelve: 2024. 05. 20., változat: SENCOR SWK 1230SS
Hitelesített vásárlás
kicsomagolás után a belseje nem olyan szagú, mint egy műanyag bográcsnak, de jól látszott, hogy nem teljesen tiszta. Miután néhány helyen megérintette az ujját a rozsdamentes acél belsejében, olajos film volt, amely foltos - talán a rozsdamentes acél feldolgozásából/gyártásából származó maradványok. Az első használat előtt alaposan megtisztítottam a vízforraló belsejét és lemostam a zsíros fóliáról. Aztán többször megfőzte. Tisztítás és forralás után elégedett vagyok a vízforralóval.
az anyaga rozsdamentes, nem műanyag vízforraló szaga van (eredetileg SENCOR SWK 1501GR-t vettem, de három forralás után is szaga volt. )
a víz tovább meleg marad, mint egy műanyag vízforralóban (ez előny vagy hátrány lehet)
Amíg nem hűl ki a vízforraló, könnyen leforrázhatsz, ha kicsit figyelmetlen vagy. Amikor felnyitja a fedelet forrásban lévő víz után, a fedél belsejében lévő gőzből származó kondenzvíz részben a fogantyúra csöpög. Óvatosan kell eljárni a víz hozzáadásakor, ha egymás után többször kell vizet forralni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15