Oldal frissítése

Vélemények: SENCOR SOI 3312WH Szájzuhany

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SOI 3312WH Szájzuhany témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SOI 3312WH Szájzuhany termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SOI 3312WH Szájzuhany megvásárlása után te is írsz értékelést.
SENCOR SOI 3312WH Szájzuhany - Elektromos szájzuhany
SENCOR SOI 3312WH Szájzuhany
Pillanatnyilag nem elérhető
Martin, Praha 6flag
Értékelve: 2024. 02. 26., változat: SENCOR SOI 3312WH Szájzuhany
Hitelesített vásárlás
Működése rendben van, de mindössze 2 év élettartamra számíthat. Mi 3 év garancia kiterjesztéssel vásároltunk. 2 és fél év használat után igényt nyújtok be, és az igényt kopás miatt elutasítják. Így a garanciális hosszabbítási szolgáltatást inkább csak átverésnek veszem.
Megfelelően működik.
0 ×Jelentés
Pavel, Ostrava-Výškoviceflag
Értékelve: 2022. 04. 16., változat: SENCOR SOI 3312WH Szájzuhany
Hitelesített vásárlás
Egyetlen pozitívumot sem találtam, azon kívül, hogy azt csinálja, amit kell, ami elvárható. Holnap visszamegyek.
zajos, mint egy verekedés
bár fürdőszobai készülékről van szó, a töltés úgy van megtervezve, hogy ne hagyd a fürdőszobában, ahol nedvesség van, mert az akkumulátor kábulhat.
nem praktikus, nagy, következetlen
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15