Oldal frissítése

Vélemények: SENCOR SOH 8110WH

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SOH 8110WH témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SOH 8110WH termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SOH 8110WH megvásárlása után te is írsz értékelést.
SENCOR SOH 8110WH - Olajradiátor
SENCOR SOH 8110WH
Megszűnt
Lukáš, Děčín 2flag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: SENCOR SOH 8110WH
Hitelesített vásárlás
Tökéletesen működik
0 ×Jelentés
Jaroslav, Praha 8 - Libeňflag
Értékelve: 2019. 12. 05., változat: SENCOR SOH 8110WH
Hitelesített vásárlás
Olajradiátor
a radiátor kikapcsolt állapotban marad, így nem használható HDO fogyasztásszabályozással vagy kapcsolóórával együtt.
A "programozási" funkció az, hogy beállíthatom, hogy mennyi idő alatt kapcsoljon ki a radiátor, és mennyi idő alatt kapcsoljon be a radiátor. De nincs mód arra, hogy a radiátort úgy állítsuk be, hogy szerdán kapcsoljon be, vagy úgy, hogy minden hétfőn rendszeresen bekapcsoljon. Még Tesla számítógépe is jobban programozható volt.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05