Oldal frissítése

Vélemények: SENCOR SHD 6800RG

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SHD 6800RG témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SHD 6800RG termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SHD 6800RG megvásárlása után te is írsz értékelést.
SENCOR SHD 6800RG - Hajszárító
SENCOR SHD 6800RG
Szállításra kész 4 db
10 490 Ft
9 990 Ft
Kosárba
Anežka, Vrchlabíflag
Értékelve: 2024. 03. 15., változat: SENCOR SHD 6800RG
Hitelesített vásárlás
Reklamáltam a hajszárítót, és az alza azonnal küldött egy újat. Azonban már az első használatnál ugyanaz a baj. Valószínűleg a legrosszabb hajszárító, ami valaha is volt. Nem ajánlom, hacsak nem akarod elveszíteni az idegeidet egy leeső tartozékkal és egy deformálódó hajszárító testtel.
Remekül néz ki
Nem olyan zajos
A hajformázó tartozék nem tapad a feln. A hajszárító kezelése során többször leesik.
A hajszárító a hő hatására deformálódik, még alacsony hőmérsékleten is.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05