Oldal frissítése

Vélemények: SENCOR SFR 9300BK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SFR 9300BK témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SFR 9300BK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SFR 9300BK megvásárlása után te is írsz értékelést.
SENCOR SFR 9300BK - Fritőz
SENCOR SFR 9300BK
Szállításra kész > 5 db
39 990 Ft
Kosárba
Zuzana, Praha 3flag
Értékelve: 2024. 02. 07., változat: SENCOR SFR 9300BK
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Azt teszi, amit ígér
Hiányzó szakácskönyv
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 01. 19., változat: SENCOR SFR 9300BK
Hitelesített vásárlás
Nem találtam
Sajnos én bedőltem neki. gyönyörűen ropogós csirke, mint ők a képen van benne tényleg nem sütjük. A többi dolog sem nyűgözött le.
túl hosszú főzési idő
sok gőz mindenhol
a beállított hőmérsékletek nem felelnek meg a valóságnak
határozottan nem ajánlom
0 ×Jelentés
Vásárló, Berounflag
Értékelve: 2023. 02. 06., változat: SENCOR SFR 9300BK
Hitelesített vásárlás
Amilyen nagy volt a vásárlás izgalma, olyan nagy volt a csalódás a valóságban. Az edény valóban alkalmas sütéshez, rizsfőzéshez, hőmérséklet-tartáshoz és egyéb előkészületekhez. azonban semmiképpen sem alkalmas csirke sütésére, ahogyan a termékfotókon látható. A belső edényt az alsó spirál melegíti, és így a csirke semmiképpen sem sülhet minden oldalról aranybarnára (megfordítás nélkül). Ezenkívül sajnos a fazékból hiányzik egy részletesebb kézikönyv és a termékhez illő receptek. Tehát magadnak kell rájönnöd, hogy a pörköltben lévő hús még 18 óra főzés után sem lesz semmilyen módon puha, még akkor sem, ha kézi - 90 °C-ra állítottad. vagy ha húst akar főzni a lassú főzés programban, és hirtelen hatalmas mennyiségű gőz jön ki az edényből, és az egész konyhát beáztatja. Nem tudtam magam megcsinálni, és kézzel mértem a hőmérsékleteket - 90 °C-ra állítva - belső hőmérséklet 65 °C, 140 °C-ra állítva - belső hőmérséklet 98,6 °C. Sajnos pontosan ez az, amivel nem akarsz foglalkozni. Azt szeretné, hogy az ételt a fazékba dobja, beállítsa az időt és a hőmérsékletet, és ne aggódjon. Sajnos ez a fazék ezt nem kínálja, ezért folyamatosan próbálkoznod és tesztelned kell.
Minőségi kivitelezés
Alacsony súly
A búvárgőz kvantuma
Kiterjedtebb kézikönyv hiánya
Az ehhez a fazékhoz alkalmas receptek hiánya
A beállított hőmérséklettől eltérő beltéri hőmérséklet
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10