Oldal frissítése

Vélemények: SENCOR SCF 4240WH

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SCF 4240WH témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SCF 4240WH termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SCF 4240WH megvásárlása után te is írsz értékelést.
SENCOR SCF 4240WH - Elektromos konvektor
SENCOR SCF 4240WH
Szállításra kész > 5 db
49 590 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 16., változat: SENCOR SCF 4241BK
Hitelesített vásárlás
A pozitívumok messze felülmúlják a negatívumokat. A konvektor megfelelt a kritériumoknak és az elvárásoknak. Nagy előnye az automatikus hőmérséklet-szabályozás, valamint az, hogy a készüléket az alkalmazáson keresztül és távolról is vezérelheti.
Termosztáttal rendelkezik, amely szerint a hőmérséklet a kijelzőn megjelenik.
A kijelző kikapcsolható
Viszonylag OK megjelenés, bútordarabok közé illeszkedik
Automatikus hőmérséklet-szabályozás - a hőmérséklet egy bizonyos szintre történő beállításával a készülék az adott hőmérséklet elérése után automatikusan kikapcsol, így nem fut tovább feleslegesen (a hőmérséklet csökkenése után újra bekapcsol).
Párosítható okostelefonnal, hogy a tuya alkalmazáson keresztül különböző jeleneteket lehessen beállítani.
Reagál a szobahőmérséklet gyors csökkenésére (nyitott ablak funkció), de kikapcsolható.
Elég könnyű a hordozhatósághoz
Csendes bekapcsoláskor
Elég olcsó lábak, amelyeken a készülék áll. Műanyagból készültek, és a csavarfuratok nem jól ki vannak öntött, így több manipulációra van szükség az állványok furatainak a berendezéshez való igazításakor.
A berendezés belsejében hallható be- és kikapcsolási recsegés, de ez várható a gyors hőmérsékletváltozáson lévő anyagok esetében.
Van egy szag, amikor először használja, de gyorsan elmúlik, és a következő alkalommal, amikor bekapcsolja, minden rendben van.
Nincs ventilátora, így a meleg levegő nem terjed gyorsan a szobában.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 12. 12., változat: SENCOR SCF 4241BK
Hitelesített vásárlás
Megjelenés
Egyszerű beállítás
Teljesen triviális működés a Tuya szoftveren keresztül
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 08., változat: SENCOR SCF 4240WH
Hitelesített vásárlás
fulladás
zökkenőmentes párosítás az alkalmazással WIFI-n keresztül
miniatűr távirányító
Kikapcsoláskor a készülék újra bekapcsoláskor készenléti üzemmódba kerül, de nem indul el - az alacsony tarifával együtt gyakorlatilag használhatatlan. Ezt meg lehet kerülni az alkalmazáson keresztül történő kézi indítással (ami nem reális), vagy egy szabványos konnektorba való csatlakoztatással - jelenleg nincs árkülönbség a tarifák között, és kérdéses, hogy lesz-e/nem lesz-e. Még így is teljesen megbízhatatlan a tárgy temperálására, csak egy rövid áramszünet.
Teljesen logikátlan hőmérséklet-szabályozás, nem lehet intuitív módon, csak a +/- gomb megnyomásával vezérelni, ez az üzemmódváltásra van fenntartva (először egy másik gomb megnyomásával kell aktiválni a hőmérséklet-szabályozást). Ugyanez vonatkozik a távirányítóra is. Kár, hogy a szoftvert mikymauz készítette. A hőmérséklet-szabályozás az alkalmazásban nagyszerű.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15