Oldal frissítése

Vélemények: SENCOR SCF 2101BK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SCF 2101BK témával kapcsolatban? Nálunk 18 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SCF 2101BK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SCF 2101BK megvásárlása után te is írsz értékelést.
SENCOR SCF 2101BK - Elektromos konvektor
SENCOR SCF 2101BK
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 07., változat: SENCOR SCF 2100WH
Hitelesített vásárlás
Könnyű és jól néz ki.
A panaszt azonnal elintézték.
Az első használat után nem működött.
0 ×Jelentés
Vásárló, Trnováflag
Értékelve: 2023. 03. 25., változat: SENCOR SCF 2100WH
Hitelesített vásárlás
Gyorsan felmelegíti a szobát
Egyszerű kezelés
Csatlakoztattam az ikea home aljzatához, és rendben van.
Könnyű
A Casovac beállítása kissé bonyolult.
Rövid kábel
0 ×Jelentés
Zuzana, Praha 5 - Radliceflag
Értékelve: 2022. 05. 05., változat: SENCOR SCF 2101BK
Hitelesített vásárlás
eddig elégedett (tesztelt és működik). Csak 4*-ot adok, mert áprilisban vettem, és nem „igazi” télen tesztelték, így nem nagyon tudom megítélni, hogy teljesen és problémamentesen fűti-e a szobámat.
Tesztelés után (nem teljes hosszú távú téli üzem) úgy működik, ahogy kell. Elég sokat fűt és szerintem kb 20 m2 télen teljes kapacitással fel tudna fűteni.
Pozitívan értékelik az időzítőt, és a fűtés probléma nélkül működik vele.
nézd (tetszik)
kompakt (problémamentes a lábak be- és kirakodása, amikor eltávolítják és visszahelyezik a dobozba, 4 csavaron keresztül)
könnyen hordozható
a csomagban nem volt utasítás, ill. Elsősorban az időzítő utasításai érdekeltek
A kézikönyv megtalálható az interneten, de az időzítő használatának leírása nem egyezik az ott leírtakkal, ezért ne meggondolatlanul kövesse az utasításokat, hanem próbáljon ki különböző lehetőségeket és tájékozódjon. Talán segít valakinek - tapasztalatom (persze ez azt feltételezi, hogy a fűtőtestet mindig a hálózatra kell csatlakoztatni, és legalább egy teljesítményfokozatot meg kell nyomni, és körkörös gombbal kell beállítani a hőmérsékletet): (a) a belső karnak 3 állása van – „I“, „óra“ és „0“. „I“ terület = a fűtés időzítő nélkül működik (pl csak akkor melegszik fel és kapcsol ki, ha eléri a beállított hőmérsékletet, és újra bekapcsol, ha a hőmérséklet kb. 2 °C-kal a beállított hőmérséklet alatt). Pozíció „óra“ = a fűtőelem az időzítő piros fogai beállításának megfelelően működik, pl. csak ebben a helyzetben működik az időzítő (a fűtőelem az időzítő piros fogainak beállítása szerint kapcsol be és ki, de figyeli a hőmérsékletet is és így akkor is kikapcsol, ha a max. meghatározott hőmérséklet fűtés közben). „0“ állás = a fűtőelem nem működik (akárhogyan is kapcsoltam be, a fűtés egyszerűen nem működött). (b) vörös fogak – ha a vörös fogak belül vannak (pl közelebb a középponthoz), és az „óra“ időzítőhöz beállított pozíció be van állítva, így a fűtő nem melegszik. Ha a fogak a középpontból ki vannak tolva, a fűtőelem abban a pillanatban felmelegszik. Ha a pozíció „I“-re van állítva, akkor az időzítő nem működik, és nem számít, hol vannak a vörös fogak - a fűtés folyamatosan felmelegszik, és nem kapcsol ki az időzítő szerint. Ha a pozíció „0”-ra van állítva, a fűtőelem nem melegszik, és nem számít, hol vannak az időzítő piros fogai.
0 ×Jelentés
Miroslav, Bratislava - Petržalkaflag
Értékelve: 2022. 04. 11., változat: SENCOR SCF 2101BK
Hitelesített vásárlás
a fűtőérték elegendőnek tűnik
Az időzítő - különösen az idősek számára - használhatatlan. A nagyszámú minitüske kapcsolási rendszere egyáltalán nem kielégítő.
0 ×Jelentés
Zbyněk, Praha 4 Kunraticeflag
Értékelve: 2021. 12. 26., változat: SENCOR SCF 2101BK
Hitelesített vásárlás
Megfelelés
Fűtési sebesség
0 ×Jelentés
Petr, Jaroměřflag
Értékelve: 2020. 10. 21., változat: SENCOR SCF 2100WH
Hitelesített vásárlás
kompakt, szép megjelenés
Időzítő
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10