Oldal frissítése

Vélemények: SENCOR SBU 8850NP turmixgép

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SBU 8850NP turmixgép témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SBU 8850NP turmixgép termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SBU 8850NP turmixgép megvásárlása után te is írsz értékelést.
SENCOR SBU 8850NP turmixgép - Turmixgép
SENCOR SBU 8850NP turmixgép
Megszűnt
Filip, Karlovy Varyflag
Értékelve: 2023. 12. 02., változat: SENCOR SBU 8850NP turmixgép
Hitelesített vásárlás
A koktélbárban használjuk, tehát teszi a dolgát. Az idő 90%-ában csak minimális teljesítményen kell bekapcsolnia, mivel még mindig hatalmas teljesítményt nyújt. A bukónyílás tényleg elveszi a zaj körülbelül 20 százalékát.
Erős és erőteljes
Nagyszerű a jég aprításához
Zajvédő nyílás
Ő majd átveszi a helyét, de ezzel számolni kell.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15