Oldal frissítése

Vélemények: SENCOR SAC MT9078CH ALLSEASONS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SENCOR SAC MT9078CH ALLSEASONS témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SENCOR SAC MT9078CH ALLSEASONS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SENCOR SAC MT9078CH ALLSEASONS megvásárlása után te is írsz értékelést.
SENCOR SAC MT9078CH ALLSEASONS - Mobil klíma
SENCOR SAC MT9078CH ALLSEASONS
Raktáron > 5 db
219 990 Ft
Kosárba
Jiří, Ostravaflag
Értékelve: 2024. 05. 09., változat: SENCOR SAC MT9078CH ALLSEASONS
Hitelesített vásárlás
Az utasítások nem túl jól megírtak, és segített, hogy írtam a Sencor ügyfélszolgálatának, ahol küldtek nekem egy videót, amely bemutatja a párosítási intervallumot. Miután párosítva és hozzáadva az alkalmazáshoz, a sencor fiókon keresztül a távvezérlés mobilon keresztül lehetséges sit. A kondenzátumtartály leeresztésekor nagyobb tartályra van szükség, sok minden belefér.
Távirányító
Jól hűt még egy régebbi lakóházban is
Ez is megfulladhat
A kezdeti párosítás a Wi-fi-vel kínos.
A mellékelt díszléc nem illik a normál ablakokhoz, jobb, ha ablakburkolatot vásárol.
Az alsó kondenzátum lefolyó alacsony a kényelmes leeresztéshez
0 ×Jelentés
Vojtěch, Praha 9 - Vinořflag
Értékelve: 2023. 08. 26., változat: SENCOR SAC MT9078CH ALLSEASONS
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
* Előnye a wifin keresztül történő vezérlés, bár a kapcsolat egy kicsit bonyolultabb volt. Természetesen az alkalmazás meglehetősen egyszerű, de megfelel az összes beállításnak. * a termék olcsóbb volt akciósan, különben nem vettem volna meg * tisztességesen hűti a szobát, talán ez az egyetlen előnye.
* A Sencor SAC MT9078CH légkondicionáló hihetetlenül zajos, és nem igazán lehet különbséget tenni a mini-normal-max között a ventilátor fordulatszámán.
* a Sencor SAC MT9078CH klímaberendezés rácsainak rögzítése a szívócsőre nem megfelelő, hangosan rezonálnak, és ez nem jó reklám a terméknek, egy vékony puha gumit kellett alájuk tennem, és ez 5 dB-lel csökkentette a zajt.
* a meleg levegő kivezetésének rögzítésére szolgáló ablakközi betétet rosszul tervezték, az ablakokban való további lehetséges elhelyezéshez az egész ablakban polikarbonát betétek vannak, de 3500 - 4000 CZK-t fizetsz extra, a neten lévő cég megcsinálja neked.: -( és ha két különböző ablak van a szobákban, akkor két különböző méretű ablakbetétre van szükség. így a légkondicionálók + ablakbetétek és minden más 7-8 000 CZK-val drágább.
* 1,5 óra működés alatt 1,4 liter kondenzvizet enged le, jobb, ha egy 5 literes palackot teszünk a légkondicionáló mellé, így nem kell állandóan ellenőrizni, hogy mennyi víz van benne. Vagy ennyire nedves a lakásom?
* Sencor SAC MT9078CH légkondicionáló hihetetlenül nehéz 33 kg, a túlméretezett csomagolás miatt két emberre van szükség, hogy lift nélkül a 3. emeletre vigyék.
Ez a légkondicionáló Sencor SAC MT9078CH csak a házikóba jó, a szobában, ahol alszik, vagy a hálószobában a lakóházban, hűtse le, majd kapcsolja ki. A zaj miatt lehetetlen lenne aludni.
* A légkondicionáló a szívócső beállítása után 52-56 dB zajszintet mutatott, ami tényleg elég sok, a gyártó 65 dB-ig jelzi, és a Sencor SAC MT9078CH viszonylag jól jött ki a technikában, valahol az első negyedévben helyezkedett el. Tehát nem tudom, hogy a tesztet a Sencor támogatja-e bármilyen módon, de én tényleg egészen másképp értékelném. Ezzel a légkondicionálóval lehetetlen éjszaka aludni, pedig van éjszakai üzemmódja, amely ugyanolyan zajos, mint a legalacsonyabb sebességű üzemmód, ami 52-53 dB. Ez tényleg Sencor megkülönböztette magát, különösen, hogy én mosom a kezem, hogy a termékek értékesítése
* a gyártó az alacsony energiafogyasztás előnyét adja meg, azonban a fogyasztás 23°C-on a kijelzőn maximális teljesítményen 0,79 kWh, automatán 0,775 kWh, közepes teljesítményen 0,759 kWh, a legalacsonyabb és alvó beállításokon pedig 0,745-0,75 kWh, így a gyártó által megadott 0,72 kWh energiafogyasztás nem felel meg.
ELÉGEDETLEN VAGYOK EZZEL A LÉGKONDICIONÁLÓVAL, NEM AJÁNLOM MEGVENNI
0 ×Jelentés
Petr, Ledeniceflag
Értékelve: 2023. 08. 15., változat: SENCOR SAC MT9078CH ALLSEASONS
Hitelesített vásárlás
Csend
Hatékonyság
Fogyasztás
Tragikus kapcsolat Wi-Fi-n keresztül (kezdeti kapcsolat, a párosítás után úgy működik, ahogy kell)
A légkondicionáló berendezés kijelzője, a vezérlő és a mobilalkalmazás között nem szinkronizált légkondicionáló beállítási információk (pl. az alkalmazás a jelenleg futó üzemmódtól eltérő üzemmódot mutat)
0 ×Jelentés
Lucie, Litvínov 1flag
Értékelve: 2023. 07. 24., változat: SENCOR SAC MT9078CH ALLSEASONS
Hitelesített vásárlás
Csendes, úgy működik, ahogy kell
0 ×Jelentés
Marek, Brnoflag
Értékelve: 2023. 07. 23., változat: SENCOR SAC MT9078CH ALLSEASONS
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Párosítása a légkondicionáló Wi-Fi közvetlenül tragikus az utasítások szerint nem, egy óra gyötrelem után valahogy csodával határos módon csatlakozik.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05