Oldal frissítése

Vélemények: Seasonic Focus SGX 650 Gold

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Seasonic Focus SGX 650 Gold témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Seasonic Focus SGX 650 Gold termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Seasonic Focus SGX 650 Gold megvásárlása után te is írsz értékelést.
Seasonic Focus SGX 650 Gold - PC tápegység
Seasonic Focus SGX 650 Gold
Pillanatnyilag nem elérhető
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 05. 18., változat: Seasonic Focus SGX 650 Gold
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó tápegység, minden szempontból minőségi terméknek érződik. Üresjáraton be sem kapcsol a ventilátora, így teljesen néma. Viszont arra figyelni kell, hogy a kábelek meglehetősen rövidek. Ha valaki nagyobb házba szeretné tenni a mellékelt ATX-átalakítóval, vagy ha komplikáltabb módon kell elvezetni a kábeleket, akkor előfordulhat, hogy az alaplapi tápkábel (35 cm) vagy a CPU-tápkábel (40 cm) nem lesz elég hosszú.
Nagyon jó minőség
Szép, esztétikus kivitel
Átalakító ATX házhoz
Halk
A kábelek rövidek lehetnek egyes házakba
0 ×Jelentés
David, Praha 10flag
Értékelve: 2020. 05. 13., változat: Seasonic Focus SGX 650 Gold
Hitelesített vásárlás
Márkás minőség
Szép, matt felület
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20