Oldal frissítése

Vélemények: Seagate One Touch Hub 6 TB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Seagate One Touch Hub 6 TB témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Seagate One Touch Hub 6 TB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Seagate One Touch Hub 6 TB megvásárlása után te is írsz értékelést.
Seagate One Touch Hub 6 TB - Külső merevlemez
Seagate One Touch Hub 6 TB
Szállításra kész 1 db
71 550 Ft
Kosárba
Robert, Prahaflag
Értékelve: 2022. 05. 03., változat: Seagate One Touch Hub 6 TB
Hitelesített vásárlás
A rezgések elég erősek, ha az asztalon van a készülék, és valószínűleg kéznél kell tartania a HUB-ot. Ezt úgy lehet megoldani, hogy alátámasztjuk pl szövet egérpad. A készülék viszonylag hangos, nagy valószínűséggel ventilátor hűti. Jobb lenne egy teljesen fém ház és így passzívan oldanák meg a hűtést. A készülék körülbelül 10 perc után kikapcsol, majd elhallgat, így ha csak alkalmi mentésekre használnák, akkor a zaj nem számítana annyira.
design
hub más eszközök csatlakoztatásához, beleértve a USB-C
nincs vastagsága lekapcsolni
rezgés
zajszint
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10