Oldal frissítése

Vélemények: Seagate FireCuda Gaming HUB 8TB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Seagate FireCuda Gaming HUB 8TB témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Seagate FireCuda Gaming HUB 8TB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Seagate FireCuda Gaming HUB 8TB megvásárlása után te is írsz értékelést.
Seagate FireCuda Gaming HUB 8TB - Külső merevlemez
Seagate FireCuda Gaming HUB 8TB
Kérés esetén megrendeljük
90 540 Ft
Kosárba
Jan, Plzeň 12flag
Értékelve: 2023. 01. 15., változat: Seagate FireCuda Gaming HUB 8TB
Hitelesített vásárlás
Ha olyan csendes számítógéped van, mint nekem, akkor hallhatod, ahogyan dolgozik. Ha a HDD hangosabb, mint a PC-ben lévő ventilátorok, akkor az szerintem csak nem teljesen OK, de ez a HDD-felállás része. A lemez rezgéseket is továbbított az asztallapra, ezért el kellett tennem. Szerencsére a mellékelt kábel egy méter hosszú. Szándékosan említem a Seagate minőségi céget, mert mindig képesek voltak megmenteni a meghajtóimat, ha valami történt velük, amikor áthelyeztem őket, és jelentős költségeket takarítottak meg nekem.
Nagy kapacitás
Adatvisszanyerés biztosítása
Minőségi vállalat
RGB
USB port tükrözés
Ára
Hangosabb
Vibrál
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10